Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Oulun Kaupungin Kartta

Oulun kaupungin kartta

Puhelin 08 558 410 vaihde. Palvelun toiminnasta ja aineiston ylläpidosta vastaa yhdyskunta ja ympäristöpalvelut palvelun on toteuttanut sito.

oulun kaupungin kartta Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki oulun kaupungin kartta Kaupunginosat Oulu Tietoa Oulun Kaupunki

Kartta alueen pysäköintimahdollisuuksista.

Oulun kaupungin verkkosivut tarjoavat tietoa kaupungin palveluista ja ajankohtaisista asioista. Hakutuloksen lisääminen omiin kohteisiin. Oulu on myös luonnollisesti oulun läänin pääkaupunki. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta.

Merialueelle kaupungin osoittamille tuhkan sirottelupaikoille sirotellaan vuosittain arviolta alle kymmenen vainajan tuhkat ja uudelle sirottelupaikalle odotetaan ainakin aluksi saman verran. Kaupunki on perustettu vuonna 1605 ja on samalla pohjois suomen vanhin ja väkiluvultaan suomen kuudenneksi suurin kaupunki. Numeerisen kartta aineiston tilaus 71 doc. Maamme kuudenneksi suurimman kaupungin pinta ala on 1 513 37 km josta 1 410 13 km on maata 34 55 km sisävesialueita ja loput 68 69 km merivesialueita.

Käyntiosoite kiviharjuntie 5 oulu. Oman pistemäisen kohteen luominen. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Hautaustoimilain mukaisesti vainajan tuhka.

Palvelutapahtumassa ilmenneissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä yhdyskunta ja ympäristöpalveluihin puhelin 044 7032421. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen oulun kartan avulla. Oulun joukkoliikenne keskustan linjakartta 12 8 2020 6 6 2021 suuralue ja kaupunginosakartta. Puhelin 08 558 410 vaihde oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite.

Näe oulu myös satelliittikuvina. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun. Oulun seudun uuteen karttapalveluun on toteutettu monia uudistuksia mm. Lisätietoja kontinkankaan alueelle saapumisesta ja pysäköinnistä osoite.

0400 111 001 ei puheluita. Keskusneuvola sijaitsee kaupunginsairaalan ensimmäisessä kerroksessa kiviharjuntie 5 ssä. 08 558 558 00. Oulun kaupunki sijaitsee oulujoen suulla pohjois pohjanmaan maakunnan rannikolla.

Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Virka ajan ulkopuolella ja neuvonnan työntekijän poissa ollessa puhelut ohjautuvat oulun kaupungin. Palaute ja tiedustelut verkkolomakkeella. Kaupungilla on entuudestaan merellä sijaitseva vesialueen sirottelualue jonka kartta löytyy oulun kaupungin verkkosivuilta.

Uudella rannalle rakennetulla sirottelupaikalla tuhkan sirottelu veteen on turvallisempaa kuin merellä arvaamattoman sään vuoksi. Osastot h1 h2 g2 g3 g4 ja päihdeklinikka sijaitsevat osoitteessa kajaanintie 48 c. Oulun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Neuvonta 08 5584 5600 arkisin klo 8 15 30.

Karttakauppa on oulun kaupungin yhdyskunta ja ympäristöpalveluiden tarjoama karttojen myyntipalvelu. Käyttöliittymä ja sen toiminnot ovat saaneet uuden ilmeen ja sijoittelun. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

oulun kaupungin kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulun kaupungin kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

oulun kaupungin kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki oulun kaupungin kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki


Post a Comment for "Oulun Kaupungin Kartta"