Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pyörätiet Oulu Kartta

Pyörätiet oulu kartta

Jalankulku ja pyörätiet gång och cykelvägar pedestrian and cycle paths käyntiosoite. 08 558 410 www ouka fi plusmark 2016 katso esitteen kuvat.

pyörätiet oulu kartta Pyorailyn Paareitit pyörätiet oulu kartta Pyorailyn Paareitit

Sisältää myös runsaasti hyödyllistä tietoa mm.

Kartasto jossa on kuvattu helsingin seudun pyörätiet ja pyöräilyreitit kirkkonummelle nurmijärvelle järvenpäähän ja sipooseen saakka. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Maamme kuudenneksi suurimman kaupungin pinta ala on 1 513 37 km josta 1 410 13 km on maata 34 55 km sisävesialueita ja loput 68 69 km merivesialueita. Pl 32 90015 oulun kaupunki puhelin.

Hyvä pyörätieverkko joka kattaa koko kaupungin sekä tuulta ja pakkasta pelkäämättömät pyöräilijät ovat saaneet valtakunnallista ja kansainvälistäkin huomiota. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Oulussa on kiva pyöräillä ja on mukavaa varo kuitenkin autoja ja jalankulkijoita sekä muuta liikennettä. Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki.

Uusimaa matkailu ja pyöräilyreittejä kartta. Tapio svahn ja visitoulu kartta netistä. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Keskeisimmät alueet mittakaavassa 1 30 000 kehyskuntien maaseutualueet mittakaavassa 1 50 000 ja helsingin kantakaupunki mittakaavassa 1 15 000.

Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Oulun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Oulun kaupunki sijaitsee oulujoen suulla pohjois pohjanmaan maakunnan rannikolla. Oulun pyöräilykartta etsi osoite oulun pyöräilykartasta.

Oulu on myös luonnollisesti oulun läänin pääkaupunki. Väylien tehokkaalla kunnossapidolla varmistetaan se että kävely ja pyöräily ovat useimmille matkoille aina varteenotettava. Näytä kartalla haluamasi aineistot. Kaupunki on perustettu vuonna 1605 ja on samalla pohjois suomen vanhin ja väkiluvultaan suomen kuudenneksi suurin kaupunki.

pyörätiet oulu kartta Oulu On Pyorailykaupunki Sykkeleita Ja Baanaa Tama Matka pyörätiet oulu kartta Oulu On Pyorailykaupunki Sykkeleita Ja Baanaa Tama Matka

pyörätiet oulu kartta Merenrantareittia Pohjoiseen Oulun Polkupyorailijat Ry Oupo Facebook pyörätiet oulu kartta Merenrantareittia Pohjoiseen Oulun Polkupyorailijat Ry Oupo Facebook


Post a Comment for "Pyörätiet Oulu Kartta"