Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rethymnonin Kartta

Rethymnonin kartta

Kansallispuistoalue on avoinna vaeltajille säästä riippuen 1 5 31 10. 16 aikuinen 8 4 10 v.

rethymnonin kartta Maps City Municipality Of Rethymnon rethymnonin kartta Maps City Municipality Of Rethymnon

165 aikuinen 82 50 4 10 v.

Kävelyreiteistä on saatavana englannin ja saksankielisiä kirjoja ja karttoja. Täällä lomailet kaikessa rauhassa kuitenkin lähellä palveluita ravintoloita ja baareja. Tunnetuin vaellusreitti kreetalla on samarian rotko. Kreikan sijainti on strateginen euroopan aasian ja.

Alus lähtee rethymnonin satamasta. Rethymnonissa on useita ostoskatuja josta löydät kaikkea vaatteista paikallisiin herkkuihin. Klo 7 19 30 hinta n. Yritin googlettaa mutta ei oikein löytynyt sellaista selkeää minkä avulla osaisi suunnistaa.

Paikat ovat auki aamutunneille. Osaisiko joku kertoa mistä saisi tulostettua rethymnonin kartan aivan keskustan ja siitä 5km säteellä. Koko kunnan pinta ala on 397 5 neliökilometriä ja väkiluku 55 525. Rethymnoniin on vain noin 5 km joten pääset käymään kaupungissa helposti iltaisin.

Kreetan pisimmän rannan rethymno beachin päädyssä sijaitsee platanes joka on mukava kohde aivan rannalla. Lisämaksusta vapaavalintainen tulivuoriretki santorinilla n. Rethymnonin lähistöllä on hevostalleja joissa voi ratsastaa hevosilla ja poneilla. Kaupunki perustettiin jo 1500 luvulla eaa ja sen uudempien rakennusten seassa on edelleen monia kauniita muistomerkkejä menneiltä ajoilta.

Cressa suites adults only hotelli kaupunginosassa rethymonin vanhakaupunki rethymno townissa 0 4 km n päässä kohteesta fortezza linnoitus cressa corona boutique hotel is a former venetian ottoman historical mansion and features air conditioned rooms with satellite flat screen tv and free wifi in the old town of rethymno in the. Lapsi sisältää laivaliput ja päiväretken n. Rethymnonin kartta yleinen top in greece rethymnon kreeta kaupunki idylli rannalla apollomatkat yleinen top in greece rethymnon kreeta kaupunki idylli rannalla apollomatkat yleinen top in greece rethymnon kreeta kaupunki idylli rannalla apollomatkat yleinen top in greece rethymnon kreeta kaupunki idylli rannalla apollomatkat rethymnon kreikka matkat tjäreborgilta. 0 70 e virvoitusjuoma 33 cl n.

Maa käsittää manner kreikan lisäksi myös laajan saariston. Maksutta maksetaan retken aikana. ρέθυμνον réthymnon on kreikan kaupunki ja samanniminen kunta δήμος ρεθύμνου dímos rethýmnou tai δήμος ρεθύμνης dímos rethýmnis joka sijaitsee réthymnon alueyksikössä kreetan alueella kaupunki on alueyksikkönsä hallinnollinen keskus. Olisi mukava vähän ennakkoon suunnitella ja merkata karttaan käymisen arvoiset paikat.

Kreikan väkiluku on noin 10 8 miljoonaa ja pinta ala 131 957 neliökilometriä. Kreikan lippu kreikka virallisesti kreikan tasavalta tai helleenien tasavalta on valtio etelä euroopassa balkanin niemimaan välimeren ympäröimässä eteläkärjessä. 1 5 litran vesipullo n. Rethymnonin rantakadulla on runsaasti pubeja musiikkibaareja kahviloita ja yökerhoja.

Rethymnonissa on viihtyisä pikkukaupunkitunnelma vaikka asukkaita on 28 000 ja kyseessä on kreetan kolmanneksi suurin taajama. Kuuden km n pituinen imbrosin rotko on auki ympäri vuoden. Opastus englanniksi retkipäivä kesän 2019 retkipäivät ovat. Sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on ateena.

9 12 e kevyt päivällinen n. Olut 50 cl n. 3 4 e kevyt lounas n. Maa alue kreikka.

Imbrosin rotkolle pääset myös. Kesto koko päivä n. Kaupoista varmaan löytyy jotain isompia karttapaketteja kreetalle lue lisää.

rethymnonin kartta Maps City Municipality Of Rethymnon rethymnonin kartta Maps City Municipality Of Rethymnon

rethymnonin kartta Large Rethymno Maps For Free Download And Print High Resolution And Detailed Maps rethymnonin kartta Large Rethymno Maps For Free Download And Print High Resolution And Detailed Maps


Post a Comment for "Rethymnonin Kartta"