Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lohjanjärven Kartta

Lohjanjärven kartta

Sen luonnonmaantieteellinen sijainti sekä kallioperän voimakas kalkkivaikutus ovat mahdollistaneet poikkeuksellisen rikkaan ja monipuolisen rantaluonnon kehittymisen. Lohjanjärvi kuvat paikkakunta lohjanjärvi.

lohjanjärven kartta Lohjanjarven Kartta lohjanjärven kartta Lohjanjarven Kartta

Lojo sjö on uudenmaan maakunnan suurin järvi lohjanjärven pinta ala on 122 km josta 31 km on saaria sen korkeus merenpinnasta on 32 metriä.

Lohjanjärvi laskee mustionjoen kautta mereen. Vaikka kartta onkin tehty ennenkaikkea vesillä liikkumisen näkökulmasta palvelee se yhtälailla myös lohjanjärven ympästössä myös rannoilla liikkuvia. Kartan mittakaava on 1 25 000 1 cm. Yhdelle puolelle tulostettu kartta veden ja repäisynkestävä muovimateriaali toimitetaan suorana mitat 100 70 cm erikoistilauksesta voidaan toimittaa myös suurennoksena tauluna.

Lohjanjärven vesiretkeilykartta pohjautuu maanmittauslaitoksen maastokartta aineistoon joka sisältää lohjanjärven alueella myös veden syvyyskäyrät. Lohjanjärvi on etelärannikon suurin järvi. Esimerkiksi aiemmin esittelemämme liessaaren karnaistenkorven ja paavolan luontopolut. Järven keskisyvyys on 12 7 metriä.

Kartta on selkeä ja esimerkiksi luonnonsuojelualueet löytää silmäillen helposti. Suurin plussa täytyy antaa siitä että luontopolut on paitsi muitettu ottaa mukaan myös merkitä erottuvasti. Kartta kattaa koko lohjanjärven lohjalta mustioon kisakallioon ja karjalohjalle saakka. Kohdekohtaiset tiedot suomen ympäristökeskuksen karttapalvelu koodi.

Lohjanjärvi paikka jossa tapahtuu ja on hieno maisema. Lohjanjärven vesiretkeilykartta pohjautuu maanmittauslaitoksen maastokartta aineistoon joka sisältää lohjanjärven alueella myös veden syvyyskäyrät. Lataa tiivistelmä virallisen natura tietolomakkeen tiedoista 20 8 1998 fi0100036 pdf. Kartalle on merkitty venereitit sekä symbolein veneilijöille ja ulkoilijoille hyödyllisiä palveluja rannoilla ja saarissa.

Kartan mittakaava on 1 25 000 1 cm. Järvi on suhteellisen syvä ja sen syvin kohta isollaselällä on lähes 55 metriä. Lohjanjärvi kartta osoite ja osoitehaku. Lohjanjärven veneilykartta on ilmainen ja siitä on helppo tutkia syvyyskäyrät rantautumispaikat uimarannat sekä muut veneilijää kiinnostavat kohteet.

Suomen karttoja ja karttapaikkoja liikkumiseen matkustamiseen ja vapaa ajan käyttöön. Kartan mittakaava on 1 25 000 1 cm kartalla 250 m maastossa ja se on tulostettu vedenkestävälle synteettiselle materiaalille joka soveltuu hyvin käytettäväksi veneessä tai vaikkapa kajakin kannella. Lohjanjärvi karttapaikka lohjanjärvi katunäkymä navigointi ja kuvia. Hong kong challenge c r heittokalastuskilpailu.

Voit tulostaa karttoja kunhan sinulla on käytössäsi ilmainen adobe reader. Tulostettavat kartat ovat pdf muodossa ja niiden tiedostokoko on suuri joten parhaiten onnistut hyvällä verkkoyhteydellä. Etsi katuosoite lohjanjärvi osoite lohjanjärvi. Lataa pdf peruuta tietoja sivustosta ja kartoista.

Lohjanjärvi kartta kartta lohjanjärvi. Mukana on sekä valtakunnallisen leväseurannan että kansalaisten havaintoja. Kartalle on merkitty venereitit sekä symbolein veneilijöille ja ulkoilijoille hyödyllisiä palveluja rannoilla ja saarissa. Mukana on muun muassa uimarantoja venesatamia kahviloita ja ravintoloita.

Mukana on muun muassa uimarantoja venesatamia kahviloita ja ravintoloita. Lohjanjärven seutu muistuttaa järvi suomea sillä järvessä on kymmeniä lahtia ja noin 250 saarta ja luotoa lohjanjärven rannoilla ja saarissa on. Lohjanjärven sähköiseen veneilijänoppaaseen on. Uusi kartta kattaa koko lohjanjärven lohjalta mustioon kisakallioon ja karjalohjalle saakka.

Alueen palvelut on merkattu samoin selkeästi. Uusi kartta kattaa koko lohjanjärven lohjalta mustioon kisakallioon ja karjalohjalle saakka. Kartalla näkyvät kaikki järvi meriwikiin tallennetut ja korkeintaan viikon ikäiset sinilevähavainnot. Lohjanjärvi kartta kartta lohjanjärvi kartta kartta lohjanjärvi 1 25 000 vesiretkeilykartta 2014 kestokartta lohjanjärven vesiretkeilykartta retkipaikka kalamies.

Sinäkin voit perustaa itsellesi oman havaintopaikat tai tallentaa yksittäisen levähavainnon.

lohjanjärven kartta Lohjanjarven Kartta lohjanjärven kartta Lohjanjarven Kartta

lohjanjärven kartta Lohjanjarven Vesiretkeilykartta Retkipaikka lohjanjärven kartta Lohjanjarven Vesiretkeilykartta Retkipaikka


Post a Comment for "Lohjanjärven Kartta"