Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pori Kartta Google

Pori kartta google

Helppokäyttöinen suomenkielinen porin kartta. Näytä kartalla haluamasi aineistot.

pori kartta google Nei Pori Pieria Savana Leto Google My Maps pori kartta google Nei Pori Pieria Savana Leto Google My Maps

Pl 121 28101 pori vaihde 02 621 1100 kirjaamo pori fi etunimi sukunimi pori fi.

Pori on kaupunki ja kunta suomen länsirannikolla. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Näe pori myös satelliittikuvina. Suomessa on noin 2 2 miljoonaa saunaa 1 jokaista 2.

Etsi paikallisia yrityksiä katsele karttoja ja hae reittiohjeita google mapsista. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan pori karttahakuun. Kartat ja turisti informaatio suomen kaupungeista kylistä ja asutuksista.

Arvioitu matka aika matka. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Näytä kaikki vaiheet tulosta.

Maantiekatu 31 28120 pori kartta fonectan karttapalvelu fonecta fi reitit kartat. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan maantiekatu 31 28120 pori karttahakuun.

Kunnan asukasluku oli 85 256 maaliskuussa 2016 ja se kattaa 1 155 67 neliökilometrin alueen. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Porin keskustan kartta by porin kaupunki staartvoit ladata ylläolevan kartan tästä porin yleiskartasta löytyy kätevästi osoitteita ja palveluita voit tulostaa porin cityoppaan keskustan kartan pysäköintiporin keskustassa on pysäköintipaikkoja yhteensä noin 2300 autopaikkaa joista maksullisia on noin 1400. Pori on myös satakunnan ja pori suuralueen pääkaupunki.

Kaupunki sijaitsee 10 kilometrin päässä pohjanlahdelta kokemäenjoella. Maksuttomia mutta aikarajoitteisia paikkoja on noin 200 ja.

pori kartta google Grcka Evzoni Nei Pori Google My Maps pori kartta google Grcka Evzoni Nei Pori Google My Maps

pori kartta google Nei Pori Google My Maps pori kartta google Nei Pori Google My Maps


Post a Comment for "Pori Kartta Google"