Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jyväskylä Keski Suomen Kartta

Jyväskylä keski suomen kartta

Näytä kartalla haluamasi aineistot. Kirjaamo at ksshp fi ei potilasasioita keski suomen keskussairaala poliklinikat osastot seututerveyskeskus.

jyväskylä keski suomen kartta Keski Suomen Liitto Keski Suomen Kunnat jyväskylä keski suomen kartta Keski Suomen Liitto Keski Suomen Kunnat

Kartat ja turisti informaatio suomen kaupungeista kylistä ja asutuksista.

Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva.

Se on suurin kaupunki keski suomen maakunnassa. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla. Akuuttilääketiede anestesiologia ja tehohoito endokrinologia fysiatria gastroenterologia geriatria hammas suu ja leukakirurgia hematologia ihotaudit ja allergologia infektiotaudit kardiologia keuhkosairaudet kirurgia kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede kliininen neurofysiologia korva nenä ja kurkkutaudit kuntoutus. Keski suomen sairaanhoitopiiri keskussairaalantie 19 40620 jyväskylä.

Jyväskylä on kaupunki ja kunta suomessa ja se sijaistee järvi suomen länsiosassa. Yksiköiden yhteystiedot löydät osioista. Suomen alueella on tarkalleen 187 888 järveä yli 500 m ja 179 584 saarta. Kirjaamo at ksshp fi ei potilasasioita keski suomen keskussairaala poliklinikat osastot seututerveyskeskus.

Keski suomen maakunta on maantieteellisesti lähestulkoon sama alue kuin entinen keski suomen lääni joka lakkautettiin vuoden 1997 lääniuudistuksessa. Keski suomen sairaanhoitopiiri keskussairaalantie 19 40620 jyväskylä. Löydä etsimäsi osoite kaupunginosa tai nähtävyys kätevästi palvelumme tarjoaman keski suomen kartan avulla. Maaliskuussa 2016 kaupungin asukasmäärä oli 137 392.

Akuuttilääketiede anestesiologia ja tehohoito endokrinologia fysiatria gastroenterologia geriatria hammas suu ja leukakirurgia hematologia ihotaudit ja allergologia infektiotaudit kardiologia keuhkosairaudet kirurgia kliininen fysiologia ja. Näe suomi myös satelliittikuvina. Jyväskylän kaupunkirakennelautakunnan päätöksiä 10 9 2019 kaupunkirakennelautakunnan kokouksessa 10 9 2019. Kaupunkirakennelautakunnan 15 10 2019 pidettävän kokouksen esityslistalla oli käsiteltävänä muun muassa lausunto keski suomen elinkeino liikenne ja ympäristökeskukselle puuppolantien kevyen liikenteen väylän tiesuunnitelmasta sekä martinpolun ja kokkotien risteysalueen asemakaavan muutos sekä tonttijaon hyväksyminen asemakaavan yhteydessä.

Keski suomen lääni liitettiin tuolloin turun ja porin ja vaasan läänien sekä hämeen läänin pohjoisosien kanssa länsi suomen lääniksi. Lutakonaukio 7 40100 jyväskylä. Nykyinen keski suomen maakunta on tosin suurempi kuin keski suomen läänin aikainen keski suomen maakunta koska nyt myös kuhmoinen kuuluu keski suomen maakuntaan ja jämsään on liitetty. Muut tutkimus ja hoitopalvelut.

jyväskylä keski suomen kartta Keski Suomen Liitto Keski Suomen Seutukunnat jyväskylä keski suomen kartta Keski Suomen Liitto Keski Suomen Seutukunnat

jyväskylä keski suomen kartta Sairaanhoitopiiri Keski Suomen Sairaanhoitopiiri jyväskylä keski suomen kartta Sairaanhoitopiiri Keski Suomen Sairaanhoitopiiri


Post a Comment for "Jyväskylä Keski Suomen Kartta"