Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tallinna Julkinen Liikenne Kartta

Tallinna julkinen liikenne kartta

Julkinen liikenne kattaa erinomaisesti koko kaupungin joten niin keskustaan kuin kaupungin reunamille suuntaava löytää varmasti kulkuvälineen allensa. Lentokentän sijainti on merkitty kartalle.

tallinna julkinen liikenne kartta Julkinen Liikenne Visit Tallinn tallinna julkinen liikenne kartta Julkinen Liikenne Visit Tallinn

Tallinnasta bussilla pääsee paikkoihin viron ja pietariin.

Tallinn cardilla saat myös ilmaisen sisäänpääsyn museoihin ja muihin nähtävyyksiin sekä etuja kaupoissa ja ravintoloissa. Ratikoissa voi maksaa lähimaksulla busseissa ratikoissa ja lähijunissa lipun voi ostaa kuski. äidinkielenä viroa puhuu samoin yli 50 kaupungin asukkaista ja lähes saman verran on venäjää äidinkielenään puhuvia. Linjoja on neljä kappaletta joista numero 1 kulkee koplin ja kadriorgin numero 2 koplin ja suur paalan numero 3 tondin ja kadriorgin ja numero 4 tondin ja tallinnan lentokentän välillä.

Raitiovaunureitit ja kiskot ovat olleet remontissa mutta syyskuun alusta linjat 1 2 3 ja 4 kulkevat taas normaalisti ja linja 4 kulkee lentoasemalle asti. Tallinnan julkisen liikenteen matkakortti ei kelpaa maksuvälineeksi elr o nin lähi ja kaukojunissa. Toompea linna sijaitsee toompea mäellä tallinnan vanhassakaupungissa. Ukk ota yhteyttä.

Saa tietoa tulevista tapahtumista uusista nähtävyyksistä erikoistarjouksista ja paljosta muusta. Kaikki tallinn cardin kaikki ilmaiset käyntikohteet ja näppärä julkisen liikenteen kartta. Suosikit kartta uutiset näe ja koe syö ja juo suunnittele vinkit ja ideat tallinn card osta tallinn card fin english eesti. Se on merkittävin rakennus vanhassa kaupungissa.

Tallinn cardilla julkinen liikenne on ilmainen ja tämä yhdistelmä on lyömätön mikäli aikoo saada kaiken irti tallinnasta lyhyessä tai hieman pidemmässä ajassa. Tallinnan julkinen liikenne on tunnettu erityisesti luotettavuudestaan täsmällisyydestään ja suomalaisille ilahduttavan edullisista hinnoistaan. Jos tallinnassa tulee turistina matkustettua enemmän niin suosittelemme hankkimaan paikallisen matkakortin eli ühiskaartin joka käy maksuvälineeksi raitiovaunuissa trollibusseissa sekä paikallisbussien linjoilla 1 73. Tallinn cardin voit ostaa 24 48 tai 72 tunniksi.

Suosikit kartta uutiset näe ja koe syö ja juo suunnittele vinkit ja ideat tallinn card osta tallinn card fin english eesti. Kaupungin asukkaista yli 50 on virolaisia loput ovat venäläisiä ukrainalaisia ja valkovenäläisiä. Tallinnan lentokenttä sijaitsee noin 4 kilometrin päässä tallinnan keskustasta ülemiste järven itärannalla. Jos olette tulossa d terminaaliin niin lähin pysäkki on hobujaaman pysäkki viru.

Muokattu 31 12 2019 tallinnassa julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on helppoa ja halpaa. Julkisen liikenteen tarjonnan muodostavat bussit johdinautot raitiovaunut junat ja taksit. Perinteisesti raitiovaunut joilla on neljä eri linjaa ovat olleet parhaita liikennevälineitä tallinnan keskustassa mutta osan 2010 luvusta niiden reitit ja kiskot olivat täydellisessä remontissa. Joukkoliikenne on hyvin suunniteltu ja syrjäisempiinkin paikkoihin pääsee yleensä ilman suurempaa säätöä.

Julkisilla voi liikkua ilmaiseksi siinä tapauksessa että on hankkinut käyttöönsä tallinn cardin. Koti julkinen liikenne raitiovaunut tallinnassa. Maksa vähemmän näe enemmän tallinn card toimii voimassaoloaikanaan matkalippuna jolla kuljet ilmaiseksi julkisessa liikenteessä. Bussit johdinautot ja raitiovaunut ovat tuttu näky tallinnan kaupunkialueella ja keskusta.

Tallinnan raitiovaunut tarjoavat näppärän tavan kulkea ympäri kaupungin keskusta aluetta. Julkinen liikenne tallinn cardilla. Tallinnan linja autoasema tallinna bussijaam. Lastekodu 46 10144 tallinna.

Tallinnan kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kortilla saa. Niguliste 2 10146 tallinna viro 372 645 7777 visit tallinn ee. Kaupungin asukasluku on vuoden 2015 alussa 434 426 henkilöä ja samalla se on maan suurin asutuskeskus.

Tallinna on viron pääkaupunki. Julkinen liikenne on ollut tallinnassa vakituisesti asuville ilmainen jo useamman vuoden ajan mutta muille julkisilla matkustaminen on edelleen maksullista. Matkailu helsingin ja tallinna välillä on erittäin vilkasta.

tallinna julkinen liikenne kartta Julkinen Liikenne Visit Tallinn tallinna julkinen liikenne kartta Julkinen Liikenne Visit Tallinn

tallinna julkinen liikenne kartta Tallinnan Julkinen Liikenne Veniceexpert tallinna julkinen liikenne kartta Tallinnan Julkinen Liikenne Veniceexpert


Post a Comment for "Tallinna Julkinen Liikenne Kartta"