Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turku Nähtävyydet Kartta

Turku nähtävyydet kartta

Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Turku ja lähialueet monet kartanoista ovat nykyisin avoinna matkailijoille jotkut aukioloaikojen mukaan toiset ryhmille tilauksesta.

turku nähtävyydet kartta Hameen Harkatien Nahtavyydet turku nähtävyydet kartta Hameen Harkatien Nahtavyydet

Näytä kartalla haluamasi aineistot.

Tässä muutamia kohteita joissa kannattaa vierailla mahdollisuuksien mukaan seudulla liikkuessaan. Turku oli myös suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809 1812 ja aina 1840 luvulle saakka suomen suurin kaupunki. Itäinen rantakatu 4 6 turun taidemuseo. Turkua pidetään suomen vanhimpana kaupunkina ja sen arvellaan syntyneen 1200 luvulla.

Turun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Lomapaketit lentoja turkuun nähtävää ja koettavaa turussa valokuvia turusta turun kartta. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä. Tourist information aurakatu 2 20100 turku puh.

Turun yliopisto forum marinum. Kaupungin nähtävyydet kuuluvat maan tunnetuimpiin ja siellä on vanhan ajan maamerkkejä kuten turun tuomiokirkko ja turun linna mutta myös uudempaa nähtävää kuten korkeatasoinen merenkulkumuseo ja lukuisia ajanvietemahdollisuuksia. Turku aboa vetus ars nova museot. Turku on hyvä matkakohde etenkin perheille mutta.

Itäinen rantakatu 38 auto viestintämuseo. Turun kaupunki sijaitsee varsinais suomen maakunnassa aurajoen suulla suomen lounaisrannikolla. Aurakatu 26 wäinö aaltosen museo. Nähtävää ja koettavaa turussa suomi tripadvisor.

Tutustu turku suosituimpiin nähtävyyksiin kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Tutustu turun suosituimpiin nähtävyyksiin kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Nähtävää ja koettavaa turku southwest finland tripadvisor. Turun matkailu turun hotellit aamiaismajoitus turussa turku.

Nähtävyydet turun kaupunki kunta info turisti info info. 358 2 262 7444 info visitturku fi. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Luotsituvanaukio 2 b 4 20900 turku kauppahalli.

Turku pystyy lähikuntiensa ja yhdessä naantalin ja ruissalon kanssa tarjoamaan kaikenlaista etenkin perheille mutta kuka tahansa viihtyy siellä nähtävyyksien ja ajanvietteiden parissa päivän pari. Virallinen visit turku official matkailusivusto toimii normaalisti osoitteessa visitturku fi. Rautakatu 12 20520 turku turun yliopiston eläinmuseo. Kaikki turun hotellit turun.

Nykyään kaupunkia pidetään porttina länteen ja se onkin erittäin merkittävä. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva.

turku nähtävyydet kartta Yhteystiedot Ja Aukiolo Turun Vesihuolto Oy turku nähtävyydet kartta Yhteystiedot Ja Aukiolo Turun Vesihuolto Oy

turku nähtävyydet kartta Saapuminen Liikkuminen Visit Turku turku nähtävyydet kartta Saapuminen Liikkuminen Visit Turku


Post a Comment for "Turku Nähtävyydet Kartta"