Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turun Kartta

Turun kartta

Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Palvelun tarjoajalla on oikeus ilman erillistä ilmoitusta muuttaa palvelua tai ottaa se tai sen osa pois.

turun kartta Kartta Turku Nykyisin turun kartta Kartta Turku Nykyisin

Pl 355 20101 turku vaihde 02 330 000 turun kaupunki turku fi etunimi sukunimi turku fi.

Https rekisteri turku fi luparekisteri varauspalvelu tilauspalvelu palautepalvelu karttapalvelu laatimispäivämäärä 29 5 2012 päivitetty 30 3 2016. Palvelun jatkuva saatavuus ja katkoton toiminta ei myöskään ole taattua. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Turkua pidetään suomen vanhimpana kaupunkina ja sen arvellaan syntyneen 1200 luvulla.

Etsi paikallisia yrityksiä katsele karttoja ja hae reittiohjeita google mapsista. Palvelun ylläpitäjä ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä oikeellisuutta täsmällisyyttä tai luotettavuutta. Turun satamasta on tiheä. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi.

Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Palvelukartalta löydät kaikki kaupunkisi julkiset palvelut ja saat tietoa niiden saavutettavuudesta esteettömyysvalintojesi pohjalta. Turun omakotitontit. Turku oli myös suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809 1812 ja aina 1840 luvulle saakka suomen suurin kaupunki.

Turun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje. Turun kaupungin sairaala alue turun kaupunkiympäristötoimiala 4 6 2020 sa gastroenterologinen pkl geriatrinen arviointiyksikkö geriatrinen poliklinikka hoitotarvikejakelun hoitajien vastaanotto kanttiini korva nenä ja kurkkutautien pkl kotisairaala laboratorio ortopediset kuntoutusosastot päiväpoliklinikka röntgen sisätautien pkl vuodeosastot 6 22 23 24 27 aikuisten puheterapia laboratorio lastenneurologinen yksikkö luentosali lääkinnällinen kuntoutus mäntymäen terveysasema. Turun kaupunki sijaitsee varsinais suomen maakunnassa aurajoen suulla suomen lounaisrannikolla. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Nykyään kaupunkia pidetään porttina länteen ja se onkin erittäin merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Näe turku myös satelliittikuvina. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen turun kartan avulla.

turun kartta Historiallisten Karttojen Jaljennokset Turku Fi turun kartta Historiallisten Karttojen Jaljennokset Turku Fi

turun kartta Kartta Turun Asemakaava 1897 turun kartta Kartta Turun Asemakaava 1897


Post a Comment for "Turun Kartta"