Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Maanmittauslaitos Kartta Aineisto

Maanmittauslaitos kartta aineisto

Maanmittauslaitos 15 06 2020 tämä kartta aineisto esittelee vuonna 2021 voimaan astuvaa maakuntajakoa vuoden 2018 maakuntakoodeilla. Maanmittauslaitos voi koska tahansa muuttaa näitä käyttöehtoja.

maanmittauslaitos kartta aineisto Maanmittauslaitoksen Avointen Kartta Aineistojen Lataus maanmittauslaitos kartta aineisto Maanmittauslaitoksen Avointen Kartta Aineistojen Lataus

Vanhat kartat ja asiakirjat.

Tammikuuta 2011 avatut kartat ovat digitaalisia yleiskarttoja mittakaavoissa 1 1 miljoonaan ja 1 4 5 miljoonaan. Maanmittauslaitokseen on arkistoitu maanmittaustoimituksiin liittyviä asiakirjoja ja karttoja sekä peruskarttoja ja pitäjänkarttoja 1700 luvulta lähtien. Ilmoita tunnusta tilatessasi mitä tuotteita. Niitä voi hyödyntää esimerkiksi taustakarttoina tai verkkopalvelujen lähestymiskarttoina.

Suomen geologinen kartta kartta aineisto. Tavoitteena on lisätä paikkatietojen käyttöä ja sitä kautta uusien sovellusten ja innovaatioiden syntyä. Topografikunnan ylä lapin alueelta julkaisemat kartat yhteensä 850 lehteä. Maanmittauslaitos ei vastaa karttapaikan tai sen sisältämien tietojen sisällöstä oikeellisuudesta täsmällisyydestä tai luotettavuudesta eikä niiden soveltuvuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Lisenssinsaajan ja lisenssinantajan välillä ei tämän lisenssin. Karttapaikka ja sen sisältö esitetään sellaisena kuin se on ja käyttäjä käyttää karttapaikkaa omalla vastuullaan. Tunnukset voit tilata osoitteesta asiakaspalvelu maanmittauslaitos fi. Jokaisella pisteellä on x y ja z koordinaattitieto.

Lisenssinsaajalla tarkoitetaan luonnollista tai juridista henkilöä joka ottaa tämän lisenssin alaisen aineiston käyttöön. Tunnuksen perustamisesta peritään kertaluonteinen maksu katso hinnasto täältä avaa kohta muut digitaaliset tuotteet. Vanhat suomen kartat löytyvät. Vastaanottamalla aineiston lisenssinsaaja hyväksyy tämän lisenssin ehdot.

Maanmittauslaitos jäljempänä lisenssinantaja on tietoaineiston immateriaalioikeuksien haltijana myöntänyt lisenssin tietoaineiston tai sen osan kopioon jäljempänä aineisto näiden käyttöehtojen mukaan. Kartta aineistoja saa yleisimmissä. Suomeksi på svenska in english på svenska in english. Vuosina 1949 1998 julkaistut peruskartat yhteensä 11 000 lehteä.

Laserkeilausaineisto on maanpintaa ja maanpinnalla olevia kohteita kuvaava kolmiulotteinen pistemäinen aineisto. Hakemistokäyttöliittymän käyttö vaatii tunnistautumista käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Maanmittauslaitos on avannut paikannimirekisterin ja kaksi yleiskartta aineistoa maksuttomaan ja vapaaseen käyttöön. Maanmittauslaitos tukee kuntia että tietoa kerätään yhteisten suositusten mukaisesti ja tarjoaa tukea laadun tarkastamiseen.

Tutustu yhteentoimivan paikkatiedon käytön hyötyihin. Aineisto perustuu valtioneuvoston syyskuussa 2018 tarjoamaan tietoon ja voi vielä muuttua. Muutokset astuvat voimaan heti kun ne on toteutettu.

maanmittauslaitos kartta aineisto Maanmittauslaitoksen Suosittu Palvelu Uudistui Ilmaiset Kartat Nyt Myos Kannykkaan Tiede Tekniikka Maaseudun Tulevaisuus maanmittauslaitos kartta aineisto Maanmittauslaitoksen Suosittu Palvelu Uudistui Ilmaiset Kartat Nyt Myos Kannykkaan Tiede Tekniikka Maaseudun Tulevaisuus

maanmittauslaitos kartta aineisto Maanmittauslaitoksen Avointen Kartta Aineistojen Lataus maanmittauslaitos kartta aineisto Maanmittauslaitoksen Avointen Kartta Aineistojen Lataus


Post a Comment for "Maanmittauslaitos Kartta Aineisto"