Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Senja Norja Kartta

Senja norja kartta

Lähdimme matkaan tiistaina aamulla n. Tällä kertaa pääkohteeksi valikoitui senjan saari pohjoisessa hieman lofooteista itään.

senja norja kartta Vaylan Tyar Senjan Saari Vs Lofootit senja norja kartta Vaylan Tyar Senjan Saari Vs Lofootit

Senja on norjan rannikon toiseksi suurin saari.

Pohjoisessa ja luoteessa saarta ympäröi meri koillisessa malankivuono idässä kapea gisundetin salmi etelässä solbergfjorden sekä vågsfjorden ja lounaassa suhteellisen avoin osa andfjordenia senjan saarella on kaikkiaan neljä kuntaa berg tranøy torsken ja lenvik joista viimeisellä on osia myös mannermaalla. Norja on lähellä ja sinne pääsee kätevästi omalla autolla. Senja on huippuvuorten jälkeen norjan toiseksi suurin saari pinta alaltaan 1590 neliökilometriä. Norjan loman koko summalla saa kanarialle ehkä lennot ja hotellin.

Viime vuoden tapaan suuntasimme siis myös tänä kesänä norjaan. Senjan on sanottu olevan kuin lofootit tai jopa norja pienoiskoossa eli kun on nähnyt senjan on nähnyt paljon. Helppokäyttöinen suomenkielinen norjan kartta. Näe norja myös satelliittikuvina.

Tulo lähtö huoneet ja yöpyjät 2 aikuista 0 lasta 1 huone etsi olen työmatkalla etusivu. Nähtävää ja koettavaa senja tromssan lääni tripadvisor. Senja on saari norjassa tromssan läänissä se on norjan mannermaan rannikon toiseksi suurin saari. Tutustu senja suosituimpiin nähtävyyksiin kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin.

Kirjoita kohteen nimi ja aloita haku. Naapurissa olevien lofoottien vaelluspoluilla luonnonrauha ei aina ole itsestäänselvyys varsinkaan keskikesän kiivaimman turistisesongin aikana. Maisemat ovat kauniin vuoristoisia senjan korkein huippu kohoaa lähes kilometrin korkeuteen. Halutusta tasosta ja matkustajien lukumäärästä muttei norjassa käyntiä voi ainakaan pitää ökykalliina.

Senja matkailu senja hotellit aamiaismajoitus senja senja. Reissu oli siis jälleen tehokas ja melko nopea mikä tuntuu olevan meidän matkoille jo vähän tyypillistäkin. Kartta senja alueella olevista hotelleista. Toki hinta riippuu mm.

Kun olen verranut kokonaiskuluja etelänlomaan 2 viikkoa norjassa tulee halvemmaksi kuin viikko tai kaksi kanarialla. Myös senjalla turistien määrä on kasvanut nopeasti viime vuosina eikä infrastruktuuri tahdo oikein. Asukkaita siellä on noin 8 000. Senja luonnonrauhaa etsimässä villi ja vapaa senjan saari.

Asukkaita saarella on alle 10 000 ja suurin asutuskeskittymä on pikkuinen silsand. Tromssan läänissä pohjois norjassa sijaitseva senja saari on kuin norja pienoiskoossa. Hotellit saarella senja norja anna päivämäärät ja valitse 35 hotellin ja muun majoituspaikan joukosta kirjoita matkakohteesi. Paikanna senja hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia.

Eurooppa norja senja ja segla norja tiistai 7 elokuun 2018. Kaikki senja hotellit senja hotellitarjoukset viime. Klo 8 aikaan ja palasimme perjantaina viimeisen yön vietimme suomen lapissa poikaystäväni perheen mökillä. Mikä parasta ånderdalenin kansallispuiston tuntureilla patikoidessa saa nauttia erämaan rauhasta.

Lomapaketit lentoja senja nähtävää ja koettavaa senja valokuvia senja senja kartta. Senjan ihmeitä voi autoilla hämmästelemään esimerkiksi kilpisjärven kautta ja jos ruotsin komeat. Norjan toiseksi suurimmalta saarelta löytyy niin jylhiä vuoria joista korkein on melkein kilometrin korkuinen breitinden kuin vuonoja metsiä ja tuntureitakin ja tietysti myös useita somia kalastajakyliä. Etelä suomesta katsottuna tämä on kaukainen kohde noin 1300 kilometriä mutta myös matkan varrella riittää paljon nähtävää.

senja norja kartta Norja Matkakertomus Ja Opas senja norja kartta Norja Matkakertomus Ja Opas

senja norja kartta Norja Matkakertomus Ja Opas senja norja kartta Norja Matkakertomus Ja Opas


Post a Comment for "Senja Norja Kartta"