Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Härmälänranta Kartta

Härmälänranta kartta

Nauvontie 18 00280 helsinki. Tervetuloa tutustumaan omaan.

härmälänranta kartta Tampereen Harmalanranta Www Skanska Fi härmälänranta kartta Tampereen Harmalanranta Www Skanska Fi

Hyvin sijoittuvat palvelut ja joukkoliikenteen hyvät mahdollisuudet vähentävät liikkumisen tarvetta.

Alueen yhteiskäyttöautot sekä pyörät lisäävät vaihtoehtoja liikkumiseen. Tampereen linja autoasema 2 9 km. Ravintolat ja kaupat k supermarket supermarket 0 1 km sale supermarket 1 5 km fire wok ravintola 2 km itsudemo ravintola 2 km burger king. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan härmälä karttahakuun.

Pyynikin kesäteatteri 2 7 km. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan härmälä tampere karttahakuun. Ulkoinen linkki tampereen kartta ja paikkatietopalvelu. Loistava sijainti näytä kartta lähistöllä hatanpään arboretum 1 5 km.

Härmälänranta edustaa kaupunkiasumista jossa hyvät liikenneyhteydet ja palveluiden läheisyys sekä helpottavat arkea että ovat samalla valinta ekologisemman asumisen puolesta. Tampereen ortodoksinen seurakunta 3 1 km. Härmälänrannassa viihdytään pitkään ja elämänvaiheiden muuttuessa kotia vaihdetaan alueen sisällä. Tee helppo haku ja löydä uusi kotisi jo tänään.

Sähköposti email protected puhelin 03 5656 4400. Hyvä sijainti pienentää hiilijalanjälkeä. Tietoa paikkatiedoista avoimesta datasta ja niiden hyödyntämisestä löytyy tampereen kartta ja paikkatietopalvelu sivustolta. Se tarjoaa asumisen vaihtoehtoja läpi perheen koko elinkaaren.

Oma paistopiste takaa tuoretta leipää joka päivä ja take away salaatit täytetyt patongit sekä tuoreet kalat ja lihat varmistavat sen että salesta on helppo hakea nopeastikin laadukkaat herkut ja raaka aineet. Kaikki tämä lisää alueen. Laukontorin satama 3 km. Frenckellinaukio 2 b.

Hyvä sijainti pienentää hiilijalanjälkeä. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Asukkaat ovat juurtuneet alueeseen ja kokevat sen hyväksi asuinalueeksi itselleen. Härmälänranta on luonteeltaan monimuotoinen kaupunginosa.

Uuden salen toiminnasta vastaa myymäläpäällikkö mervi humina jolla on apunaan seitsemän hengen työtiimi. Cine atlas elokuvateatteri 3 1 km. Näin läheiset ystävyys ja naapuruussuhteet. Sitä mukaan kun perheen tarpeet muuttuvat asukkaat löytävät härmälänrannasta uuteen elämäntilanteeseensa sopivan kodin.

Osa sisällöstä on suunnattu karttoja työssäään tai vapaa ajalla tarvitsevalle käyttäjälle osa alan ammattilaisille. Sale härmälänranta on täysiverinen ruokakauppa ei pelkkä täydennysostopaikka. Tampereen yliopisto 3 1 km. Pyynikin näkötorni 3 2 km.

härmälänranta kartta Tampereen Harmalanranta Www Skanska Fi härmälänranta kartta Tampereen Harmalanranta Www Skanska Fi

härmälänranta kartta How To Get To Harmalanranta Venetsialaiset In Tampere By Bus Moovit härmälänranta kartta How To Get To Harmalanranta Venetsialaiset In Tampere By Bus Moovit


Post a Comment for "Härmälänranta Kartta"