Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lohjanjärven Ympäripyöräily Kartta

Lohjanjärven ympäripyöräily kartta

Puru metsäpohja lähtöpaikka. Lohjalle perustettiin suomenkielisen maaseudun ensimmäinen koulu vuonna 1659.

lohjanjärven ympäripyöräily kartta Ymparipyoraily 2019 6x180 Ensi Ilmoitus V3 Lohjan Liikuntakeskus lohjanjärven ympäripyöräily kartta Ymparipyoraily 2019 6x180 Ensi Ilmoitus V3 Lohjan Liikuntakeskus

Tutustu reittiohjeeseen ja karttaan etukäteen.

Kantarelli reitillä tarkoitetaan parkkipaikan ja gunnarlan majan välistä osuutta. Sen puitteissa pyörän selkään voi istahtaa kuka tahansa sillä lohjalaisiin kyliin lähdetään tutustumaan omassa tahdissa kilpailematta siitä kuka polkee eniten ja nopeimmin. Reitti rakentuu useammasta erilaisesta osiosta. Osa reitistä valaistu reitin pinta.

Kuuden kylän kierroksen tavoitteena on tuoda lohja ja sen maalaiskylät tutuiksi niin paikallisille kuin mökkiläisillekin. Lohjalle perustettiin suomenkielisen maaseudun ensimmäinen koulu vuonna 1659. Reitin alkuosan korpi osuus on teknisesti. Alkavat syksyn senioriryhmät vesijumpat ja ryhmäliikuntatunnit erityisliikunnan ryhmät alkavat 7 9.

Lohjanjärven rannoilla on myös muutama suojeltu suomen oloissa ainutlaatuinen jalavalehto. Lohjannummen ensimmäinen kauppa perustettiin vuonna 1861 apteekki vuonna 1862 ja postikonttori vuonna 1865. Osittain kivituhkaa osittain metsäpohjaa lähtöpaikka. Kuuden kylän kierros tuo lohjalle uuden pyöräilytapahtuman.

Karstuntie 4 pl 71 08101 lohja. Reitin pituus on n 8km. Bäcksintie 808 08150 lohja reitin kuvaus. Lohjan kartta vuodelta 1783.

Veikontie 86 03850 nummi pusula reitin kuvaus. Tapahtuma järjestetään lauantaina 11 7. Reitti lähtee pusulan urheilijat 58 ry n omistaman hiihtomajan pihapiiristä. Lohjanjärven rannoilla on myös muutama suojeltu suomen oloissa ainutlaatuinen jalavalehto.

1800 luvun puolivälin jälkeen lohja kehittyi nopeasti. Tapahtumassa kierrettävät kylät ovat lohja virkkala karjalohja. Pitäjässä oli kaksi taajamaa teollisuusyhdyskunta virkkala ja kirkon ympärille syntynyt palvelukeskus lohjannummi. 6 km 3 km suunta valaistus.

Harjun nuotiopaikka tulenteko sallittu muijalan hiihtomaan laavu gunnarlan majan laavu liessaaren laavu hevossaaren laavu tarvitsee veneen karnaistenkorven laavut ahven ja sorvalampi. Tervetuloa lohjanharjun mtb reitille maastopyöräilijöille suunniteltu ja hyvin merkitty reitti kulkee lohjan keskustan tuntumassa harjun vaihtelevassa maastossa. 1800 luvun puolivälin jälkeen lohja kehittyi nopeasti. 5 km valaistu 3 km valaisematon 2 km valaistus.

019 3690 ma to 8 16 pe 8 15. Valaistu reitti on melko tasainen ja valaisemattomalla reitillä on jyrkempiä korkeuseroja. Etusivu liikuntapaikat ulkoliikunta paikat ulkoilureitit ja ladut lohjanharjun mtb reitti maastopyöräilyreitin kartta ulkoliikunta paikat sisäliikunta paikat. Lohjan kartta vuodelta 1783.

Lohjanharjun mtb reittikartta ja ohje. Pitäjässä oli kaksi taajamaa teollisuusyhdyskunta virkkala ja kirkon ympärille syntynyt palvelukeskus lohjannummi. Lohjannummen ensimmäinen kauppa perustettiin vuonna 1861 apteekki vuonna 1862 ja postikonttori vuonna 1865. Reitti on helppokulkuinen tasainen ja noin viisi metriä leveä.

Keräkankareen ulkoilureitteihin kuuluu keräkankareen kuntorata.

lohjanjärven ympäripyöräily kartta Lohjan Kaupunki On Twitter Lohjanjarven Ymparipyoraily 25 5 2019 Yhteislahto Jaahallin Pysakointialueelta Klo 15 Yksi Lahto Matkan Pituus 70 Kilometria Taukopaikat Karjalohjalla Ja Mustiolla Tervetuloa Runsain Joukoin Mukaan Lohja lohjanjärven ympäripyöräily kartta Lohjan Kaupunki On Twitter Lohjanjarven Ymparipyoraily 25 5 2019 Yhteislahto Jaahallin Pysakointialueelta Klo 15 Yksi Lahto Matkan Pituus 70 Kilometria Taukopaikat Karjalohjalla Ja Mustiolla Tervetuloa Runsain Joukoin Mukaan Lohja

lohjanjärven ympäripyöräily kartta Mippan Matka Lohjanjarven Ymparipyoraily lohjanjärven ympäripyöräily kartta Mippan Matka Lohjanjarven Ymparipyoraily


Post a Comment for "Lohjanjärven Ympäripyöräily Kartta"