Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Keski Ruotsin Kartta

Keski ruotsin kartta

Keski ruotsin sisuradio kartta keski ruotsin sisuradio 1977 2015. Keski suomen lääni jonka alue oli miltei sama kuin maakunnan oli olemassa vuosina 1960 1997 läänin pääkaupunki oli jyväskylä.

keski ruotsin kartta Ruotsi Sweden keski ruotsin kartta Ruotsi Sweden

Löydä etsimäsi osoite kaupunginosa tai nähtävyys kätevästi palvelumme tarjoaman ruotsin kartan avulla.

Ruotsin historialliset pääalueet sen nykyisten rajojen sisällä ovat etelä ruotsissa sijaitseva götanmaa keski ruotsissa sijaitseva sveanmaa ja pohjois ruotsin kattavaa norlanti. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan keski suomi karttahakuun. Ruotsin merialueilla ja sisävesissä on 221 800 saarta.

Mellersta finland on yksi suomen 19 maakunnasta se on asukasluvultaan suomen viidenneksi suurin maakunta. Näe ruotsi myös satelliittikuvina. Sen maakuntakeskus ja suurin kaupunki on jyväskylä muita keski suomen kaupunkeja ovat jämsä keuruu saarijärvi viitasaari ja äänekoski alueen maakunnallisena yhteiselimenä toimii keski suomen liitto. Helppokäyttöinen suomenkielinen ruotsin kartta.

Lutakonaukio 7 40100 jyväskylä. Jaa julkaistu torsdag 13 augusti 2015 kl 18 10 uusia. Värmlanti kuului aiemmin götanmaahan mutta vuodesta 1815 se on luettu sveanmaahan. Voit zoomata ja liikuttaa karttaa mielesi mukaan.

Ruotsin kartta näyttää ruotsin parhaat nähtävyydet ja matkakohteet kartalla. Lähes neljä vuosikymmentä aluelähetyksiä. Suurimmat saaret ovat gotlanti öölanti orust hisingen ja värmdö suurimmat järvet ovat vänern jonka vesipinta ala on 5 585 km 2 vättern 1 912 km 2 mälaren 1 140 km 2 ja hjälmaren 484 km 2 pisimpiin jokiin kuuluvat klarjoki götajoki 720km joista 520 km ruotsin puolella muonionjoki tornionjoki 570 km daljoki 520 km uumajanjoki 460 km luulajanjoki 450 km ja ångermanjoki 450 km. Ennen vuotta 1809 norlantiin saatettiin lukea myös nykyiseen suomeen kuuluva pohjanmaa ja nykyinen suomen lappi joskaan määrittely ei välttämättä ollut yksiselitteinen koska ruotsin historialliset pääalueet.

Näe suomi myös satelliittikuvina. Linkkejä klikkaamalla pääset lukemaan lisää kartan näyttämistä kohteista.

keski ruotsin kartta Ruotsin Kartta Ruotsi Matkaopas Kerran Elamassa keski ruotsin kartta Ruotsin Kartta Ruotsi Matkaopas Kerran Elamassa

keski ruotsin kartta Ruotsin Kartta Kaupungit Restyling Av Bilen keski ruotsin kartta Ruotsin Kartta Kaupungit Restyling Av Bilen


Post a Comment for "Keski Ruotsin Kartta"