Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Plataniaksen Kartta

Plataniaksen kartta

Lapsiystävällisimmät rannat sijaitsevat agia marinaa kohti mentäessä. Tallenna nimeni sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten.

plataniaksen kartta Gerani Seaside Villages Chania Kreeta plataniaksen kartta Gerani Seaside Villages Chania Kreeta

Tutustu ajankohtaisiin ohjeisiin ja käytöntöihin joiden avulla varmistamme turvalliset lomamatkat.

Etsimme autoa ja kuljettajaa 2h joka oli lasten kannalta epäinhimillistä. Ranta muuttuu kapeammaksi ja kivisemmäksi parinsadan metrin päässä vapaa ajan. Vastaa peruuta vastaus. Kummallakin puolella plataniaksen satamaa on hyvä uimaranta.

Trivago kokoaa parhaat. The twins souvlakiravintola palladion leather art näkyykin eräässä sivun kuvassa ja lukuisat pikkukaupat ovat pysyneet samoilla paikoilla vaikka tarjonta välillä päivittyy. Näytä suurempi kartta. πλατανιάς on kreikan kylä ja samanniminen kunta δήμος πλατανιά dímos plataniá joka sijaitsee chanián alueyksikössä kreetan alueella koko kunnan pinta ala on 495 4 neliökilometriä ja väkiluku 16 874.

Varasimme plataniaksen tilataksin minibussin mennäksemme elafonisiin. Varsinaisen plataniáksen kylän väkiluku on 979 vuonna 2011. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Blue star atlantica caldera bay sijaitsee rannan äärellä aivan plataniaksen keskustan vieressä.

Tunnollisina suomalaisina menimme ajoissa. Nämä kaksi kaupunginosaa ovat lähes kasvaneet yhteen. Täällä elämän rytmi on rauhallisempi ja huomaat olevasi keskeltä kreikkalaista arkipäivää. Plataniaksen ympäristössä on suurimmaksi osaksi hiekkarantaa mutta joissakin kohdissa rantaa on kalkkikivilaattoja.

Vaikka platanias onkin levinnyt turistikaupunkina ja uusia hotelleita tulee silloin tällöin on ydinkeskusta pysynyt likimain muuttumattomana jo vuosikymmeniä. Viimein jouduimme turvautumaan paikallisbussiin johon nihkeästi pääsimme rahalla koska emme olleet ostaneet lippuja etukäteen. Pakolliset kentät on merkitty kommentti. Google earth kartta plataniaksen alueesta.

On myös mukavaa kävellä pitkin rantaa ja nauttia maisemista kohti pientä ágioi theódoron. Plataniaksen sataman ympärillä voi harrastaa vesiurheilulajeja esimerkiksi ajaa vesiskootterilla tai kokeilla parasailingiä. Kesäisen korkeasesongin aikana platanias on erityisen suosittu jolloin vilskettä riittää. Kartta katso isompi kartta ajankohtaista tietoa turvallisia lomia tuin kanssa.

Hotellilla on kaksi uima allasta ja hotellin edustan rannalla maksuttomat aurinkotuolit. Kuljettajan kanssa sovittiin kellonaika jolloin hän tulisi noutamaan pois elafonisin parkkipaikalta. Monien kyselemä jumbo tavaratalo löytyy alla olevasta kartasta. Plataniaksen kylässä ja kreetan saaressa vallitsee ihmeellinen muuttumattomuus ilman paikalleen jumahtaneisuutta.

Hyödyllisiä ja mielenkiintoisia lisätietoja maasta sekä ulkoministeriön matkustustiedotteet löydät ulkoministeriön nettisivuilta. Valuutta euro eur aikaero 0 tuntia. Hinnat ovat keskihintoja päivällinen n. Kun kaipaat jotain rauhallisempaa suosittelemme vaellusta oliivilehtojen halki ylös kylän vanhaan keskustaan.

Suosikkikohteesi hotellit löydät helpoimmin trivagosta. Nimi sähköpostiosoite kotisivu. Plataniaksen ranta plataniaksessa on upea hiekkaranta joka ei kuitenkaan ole kovin lapsiystävällinen. Meitä oli kolme aikuista ja kaksi pientä lasta.

Keidas plataniaksen rannan ja keskustan äärellä. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Plataniaksen keskusta on eloisa paikka useine ravintoloineen klubeineen ja baareineen. Pitkällä rantaosuudella on niin loivemmin kuin jyrkemminkin syvenevää pohjaa on hiekkaa ja on pikkukiveä joten jokaiselle löytyy mieluinen paikka palvoa aurinkoa.

Huoneistoja on yksiöistä kolmioihin joissa on tilaa jopa kuudelle. Kartta matkavekka matkat kreikka kreeta platanias platanias kreeta matkusta kohteeseen platanias kreeta. Vesi 1 5 l n. Rannalta voi myös vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja.

plataniaksen kartta Suomalaisturisti Loytyi Kuolleena Ojasta Kreikassa Mtvuutiset Fi plataniaksen kartta Suomalaisturisti Loytyi Kuolleena Ojasta Kreikassa Mtvuutiset Fi

plataniaksen kartta Kartat Kreeta Info plataniaksen kartta Kartat Kreeta Info


Post a Comment for "Plataniaksen Kartta"