Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Saksan Osavaltiot Kartta

Saksan osavaltiot kartta

Tammikuuta 2018 kello 20 32. Sen kautta lopulta muodostui saksan keisarikunta 1871.

saksan osavaltiot kartta Saksan Osavaltiot Wikipedia saksan osavaltiot kartta Saksan Osavaltiot Wikipedia

Preussin vapaavaltio viimeksi muokattu 18.

Jokaisella niistä on oma parlamentti maapäivät joka valitsee hallituksen osavaltiolle. Helppokäyttöinen suomenkielinen saksan kartta. Esimerkiksi silloisen preussin alueet ovat nykyisin jaettuna monien osavaltioiden kesken. Nykyiset osavaltiot on muodostettu sodan jälkeen mutta saksa on aina jakautunut osavaltioihin.

Saksan nykyiset osavaltiot muodostettiin vuosina 1945 1947 toisen maailmansodan neljän liittoutuneen eli yhdysvaltain neuvostoliiton yhdistyneen kuningaskunnan ja ranskan yhteisen sotilashallinnon. Lisää tietoa visasta ensimmäisen kerran julkaistu. Toukokuuta 2020 lisää tietoa visasta ensimmäisen kerran julkaistu 1. Näe saksa myös satelliittikuvina.

Preussi yhdisti lopulta ison osan yhdeksi liittovaltioksi. Demokraattisen tasavallan alueelle oli. Pistelasku sait tulokseksi tämä päihittää tai on tasoissa testin ottajista sai myös tulokseksi 100 keskiarvotulos ennätystuloksesi on nopein aikasi on jatka alas. Visa ja vastaustilastot aloita visa.

Toukokuuta 2020 pelikerrat 49 visa on tauolla. Profiili visat tilattu tilaa. Quizmaster englanniksi save time by using keyboard shortcuts. Se hajosi ensimmäisen maailmansodan jälkeen ja nykyinen saksa on toisen maailmansodan ja viimein 1990 tapahtuneen jälleenyhdistymisen.

Täytä tyhjä saksan kartta valitsemalla oikein jokainen korostettuna oleva osavaltio. Liittovaltiotasolla näiden etuja valvoo liittoneuvosto. Yhdysvaltain osavaltiot ovat yhdysvaltain 50 hallinnollista aluetta. Visa ja vastaustilastot aloita visa.

Saksan nykyiset osavaltiot perustettiin suurelta osin vasta 1940 luvun jälkipuoliskolla ja ne vastaavat vain osittain aikaisempia saksan keisarikunnan ja weimarin tasavallan aikaisia osavaltioita. Yhdysvaltain osavaltioilla on suhteellisen paljon itsehallintoa suhteessa liittovaltioon vaikkakin liittovaltion lainsäädäntö ja liittovaltion perustuslaki menee osavaltioiden lainsäädännön edelle. Saksan alueella on aina ollut kymmeniä ja satoja pieniä ja isompia kuningas ja herttuakuntia ja ties mitä. Quizmaster englanniksi save time by using keyboard shortcuts.

Täytä tyhjä saksan kartta valitsemalla oikein jokainen korostettuna oleva osavaltio. Saksan liittotasavalta muodostuu 16 osavaltiosta joilla on oma hallinto ja viranomaiset. Täytä tyhjä saksan kartta valitsemalla oikein jokainen korostettuna oleva osavaltio. Jaetun saksan aikana saksan liittotasavalta muodostui yhdestätoista osavaltiosta saarland liitettiin vuonna 1957.

Lisää tietoa visasta ensimmäisen kerran julkaistu. Osavaltiot eroavat yhdysvaltoihin kuuluvista viidestä pysyvästi asutusta territoriosta puerto rico guam pohjois mariaanit yhdysvaltain neitsytsaaret ja amerikan samoa muun muassa siinä että osavaltioista. Profiili visat tilattu tilaa.

saksan osavaltiot kartta Reisereise saksan osavaltiot kartta Reisereise

saksan osavaltiot kartta Saksan Valtio Ja Hallinto Toisaalta Mutta Toisaalta saksan osavaltiot kartta Saksan Valtio Ja Hallinto Toisaalta Mutta Toisaalta


Post a Comment for "Saksan Osavaltiot Kartta"