Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kartta Etäisyysmittaus

Kartta etäisyysmittaus

Voit linkittää hakemasi kohdan nk. Tarkkuus 2 0 mm.

kartta etäisyysmittaus Gps Measure And Save Locations Google Play Sovellukset kartta etäisyysmittaus Gps Measure And Save Locations Google Play Sovellukset

Muokkaa kartta tarpeen mukaan.

Viimeisen tuloksen muisti ja tallennus. Palvelu toimii parhaiten google chrome selaimella. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. 50 m mittauskohdan muutos.

Tarkkuus 2 0 mm. Taustavalaistu tulosten näyttö. Etäisyysmittaus jatkuva mittaus pinta ala tilavuus. Liikkumisnuolet panorointitoiminto osoite paikannimi ja.

Mittaa matkaa ohje ohjeita. Voit valita valmiista väriehdotuksista tai määritellä omat värit. Syyskuu 2013 voit nyt tallentaa linkin reittiin ja jakaa sen kaverille esimerkiksi facebookissa toiminnot valikon kautta. Kohdistus ja tulokset nopeasti helppo käyttää.

Taustavalaistu näyttö on helppolukuinen heikossakin valaistuksessa. Ikilinkillä permalink joka löytyy karttanäytön vasemmasta alakulmasta. Voit mitata kahden tai useamman karttapisteen välisen etäisyyden. 48 x 24 x 116 mm.

Pinta alan ja tilavuuden laskenta. 1 2 edellistä tulosta muistissa 50 edellistä. Yhteydenotot ja palaute etunimi sukunimi idd fi. Voit esimerkiksi mitata kahden kaupungin välisen etäisyyden suorana linjana.

Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri toimialojen ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Pitkäkestoiset paristot yli 8000 mittausta. Myös julkaistavan kartan ulkoasua voi muokata. Google mapsin viivainta voi käyttää etäisyyksien nopeaan mittaamiseen.

Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun. Voit valita karttaikkunan koon valmiista kokovaihtoehdoista tai määrittää haluamasi koon pikseleinä. Tietoja ja ohjeet palvelun on tuottanut idd fi toni takala. Mittauksen kantama 30 m.

Kartta suurenee takaisin alkuperäiseen kokoonsa samassa kohdassa olevasta nuolikuvakkeesta. Toukokuu 2014 näet nyt matkan pituuden myös reittimerkkien kohdalla viemällä hiiren reittimerkin päälle. Julkaistavaan karttaan valittavissa olevat toiminnot ja työkalut. Etäisyysmittaus jatkuva mittaus pinta alat tilavuudet yhteenlasku ja vähennys pythagoras.

Google mapsissa piileskelee mittanauha näin käytät. Liikuttaminen onnistuu myös tietokoneen näppäimistän nuolinäppäimillä. Teksteille on kaksi eri kirjasintyyppiä ja työkalujen tyylin voit valita joukosta vaihtoehtoja. Linkin kopiointi esimerkiksi.

Linkityksen voi tallentaa tietokoneen leikepöydälle esimerkiksi käyttämällä hiiren oikeanpuoleista näppäintä klikkaamalla linkin päällä kuva 3 kuva 3. Voit myös muokata tietokoneelle tallentamaasi reittiä lähettämällä sen toiminnot valikosta.

kartta etäisyysmittaus Etaisyyslaskin Kartta Maanmittaus Google Play Sovellukset kartta etäisyysmittaus Etaisyyslaskin Kartta Maanmittaus Google Play Sovellukset

kartta etäisyysmittaus Gps Area Calculator Perimeter Land Measurement Google Play Sovellukset kartta etäisyysmittaus Gps Area Calculator Perimeter Land Measurement Google Play Sovellukset


Post a Comment for "Kartta Etäisyysmittaus"