Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pudasjärvi Kartta

Pudasjärvi kartta

040 826 6417 f. Tähän karttaan on kerätty tärkeitä ja mielenkiintoisia käyntikohteita pudasjärvellä.

pudasjärvi kartta Pudasjarvi Wikipedia pudasjärvi kartta Pudasjarvi Wikipedia

Kartan selitetekstit löytyvät vasemmasta yläkulmasta nuolimerkkien takaa ja alueiden nimet tulevat näkyviin karttaa klikkaamalla.

Pudasjärvi on suomen hirsipääkaupunki jossa mm. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan pudasjärvi karttahakuun. Karttaa voi zoomata lähemmäksi tai kauemmaksi plus ja miinus merkeillä tai hiirellä rullaamalla. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen.

Pidä shift alaspainettuna ja näytä samanaikaisesti alue hiirellä tai lähennä loitonna hiiren rullalla. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun fonecta fi suomen kartta karttahaku karttapalvelu reittikartta reittihaku välimatkat. Arvioitu matka aika matka. Pudasjärvi kartta osoite ja osoitehaku.

Kartassa on esitetty metsähallituksen hallinnassa olevat maa ja vesialueet. Paljonko on asukkaita pudasjärvellä. Saat katunäkymän näkyviin valitsemastasi paikasta viemällä hiirellä ihmishahmon halumaasi osoitteeseen pudasjärvellä. Pudasjärven kaupungin karttapalvelu jossa pudasjärven alueen maastokartta taustakartta ortokuva ilmakuva aineistot sekä kaavakartat tontit kohteet reitit moottorikelkkaurat ja ladut pudasjärven kaupungin alueelta.

8 847 ihmistä 30 9 2010. Kartalta löytyvät myös metsähallituksen toimipaikat joiden osoitteen saa näkyviin. Kohteesta saat lisätietoja klikkaamalla sen kuvaketta. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila.

Pudasjärvi hirsipääkaupunki vainhyviäsyitä. Pudasjärven kaupunki town of pudasjärvi pl 10 varsitie 7 fi 93101 pudasjärvi p. Pudasjärvi sijaitsee maakunnassa pohjois pohjanmaa ja sen naapurikunnat ovat puolanka ii oulu taivalkoski utajärvi posio ja ranua. Pudasjärven alueella pinta ala on 5867 22 km 2 josta maata on 5637 52 km 2 sisävesiä 229 70 km 2 ja merta 0 00 km 2 pudasjärven väestöstä miehiä on 4 442 52 4 prosenttia ja naisia 4 034 47 6 prosenttia väestörekisterikeskus 4 2014.

Valokuituverkko kattaa koko kaupungin sekä mahdollistaa toimivat yhteydet asukkaille yrityksille ja vierailijoille niin kylillä kuin tunturissakin. Maat ja vedet karttapalvelu. Pudasjärvi on suomen kaupunki jonka väkiluku on 8 476 väestörekisterikeskus 4 2014. Takaisin aloitusnäkymään pääset mökki ikonista.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. 050 8512 7657 asiakaspalvelu pudasjarvi fi y. Näytä kaikki vaiheet tulosta.

pudasjärvi kartta Pudasjarvi pudasjärvi kartta Pudasjarvi

pudasjärvi kartta Pudasjarvi pudasjärvi kartta Pudasjarvi


Post a Comment for "Pudasjärvi Kartta"