Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tromssa Kartta

Tromssa kartta

Voit varata myös mökin suomesta. Suomesta tromssaan pääsee helposti maanteitä pitkin kilpisjärven ja norjan puolen skibotnin kylien kautta.

tromssa kartta Kolme Suomalaista Kateissa Norjan Tunturialueella Tromssassa Pelataan Jaaneen Lumivyoryn Alle Yle Uutiset Yle Fi tromssa kartta Kolme Suomalaista Kateissa Norjan Tunturialueella Tromssassa Pelataan Jaaneen Lumivyoryn Alle Yle Uutiset Yle Fi

Troms fylke pohjoissaameksi romssa fylka kveeniksi tromssan fylkki on norjan lääni maan pohjoisosassa pohjois norjan alueella.

Alueelle pääsee kun kääntyy jaegervatnetin jälkeen fv312 tielle kohti russelvia. Sijalla 1 24 luokassa shoppailu kohteessa tromssa. Kesällä 2013 lomailimme pohjois norjassa ja teimme päiväpatikoinnin tromssan läänissä sijaitsevan lyngenin niemimaan pohjoisosaan. Helppokäyttöinen suomenkielinen norjan kartta.

Varaa hotelli tai huoneisto yhteistyökumppanimme kautta. Sijalla 2 24 luokassa. Kaupungin pinta ala on 2 558 km ja väestöntiheys 24 2 as km. Nähtävää ja koettavaa tromssa tromssan lääni tripadvisor.

Tromssa on norjan 8. Paikanna tromssan hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia. Kartta tromssan alueella olevista hotelleista. Se sijaitsee norjanmeren rannikolla napapiirin pohjoispuolella ja rajautuu idässä finnmarkin lääniin sekä etelässä suomeen ruotsiin ja nordlandin lääniin sen hallinnollinen keskus on tromssa läänissä on 164 330 asukasta vuonna 2016 ja sen pinta ala on 25 862 92 neliökilometriä.

Sieltä laskeutuisin sitten. Lahjatavara ja erikoiskaupat 13. Matkaa kilpisjärveltä tromssaan tulee 165 kilometriä. Lomapaketit lentoja tromssaan nähtävää ja koettavaa tromssassa valokuvia tromssasta tromssan kartta.

Kohteenamme oli erikoisen värinen jäätikköjärvi blåvatnet. Kiitos että tuet kerran elämässä sivuston. Tromssan läänin blåvatnet 15 4 2014 0 comments in retkipaikka by ulla moilanen. Tromssan matkailu tromssan hotellit aamiaismajoitus tromssassa tromssa.

Tromssa kilpisjärvi väli menee autolla matkaten yllättävän nopeasti ihaillen merellisiä vuoristomaisemia. Pian tie ylittää botnelva joen jonka jälkeen tien oikealla puolella on. Norjan parhaat matkakohteet. Oikeastaan haluaisin lofooteille kun muistaakseni midsummer juoksu juostaan siellä.

Se on myös pohjoismaiden suurin napapiirin pohjoispuolella oleva kaupunki. Norjan kartta näyttää norjan parhaat matkakohteet ja nähtävyydet kartalla. Hae osoitetta kohdetta tai reittiohjeita. Voit zoomata ja liikuttaa karttaa mielesi mukaan.

Ilmoita siitä muille voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten. Tutustu tromssa suosituimpiin nähtävyyksiin kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin. Löysimme sinulle 24 tulosta kohteessa tromssa. Tromsø pohjoissaameksi romsa on kaupunki norjassa asukkaita tromssassa on 70 358 1 1 2013.

Matkaseuraa käyttäjät menossa tromsöön. Tromssa on tunnettu kahvilakulttuuristaan ja monesti kaupunkia kutsutaankin pohjolan pariisiksi. Kaupunki sijaitsee 70 pohjoista leveyttä. Toinen suosittu vaihtoehto on ylittää raja ruotsin puolella ajamalla ensin kiirunaan josta.

Näe norja myös satelliittikuvina. Linkkejä klikkaamalla pääset lukemaan lisää kartan näyttämistä kohteista. Me saamme pienen provision mutta sinä et maksa penniäkään ylimääräistä.

tromssa kartta Tromso Maps Tourist Map Of Tromso Norway And Other Maps tromssa kartta Tromso Maps Tourist Map Of Tromso Norway And Other Maps

tromssa kartta Tromso Norway Map Tromso Norway Map Northern Europe Europe tromssa kartta Tromso Norway Map Tromso Norway Map Northern Europe Europe


Post a Comment for "Tromssa Kartta"