Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Turun Kaupunginosat Kartta

Turun kaupunginosat kartta

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan turku karttahakuun. Vartiovuoren tähtitorni nähtynä nunnakadulta käsin.

turun kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia turun kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia

Turkua pidetään suomen vanhimpana kaupunkina ja sen arvellaan syntyneen 1200 luvulla.

Jos et saa yhteyttä terveysasemalle ota kiireellisessä tilanteessa yhteys tyks akuuttiin tai hätätilanteissa 112. Jos et saa takaisinsoittoa 48 tunnin kuluessa yhteydenotostasi soita uudelleen. Sivua on viimeksi muutettu 21. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä.

Heinäkuuta 2020 kello 19 51. Vasemmalla rettigin entinen tehdas ja kåren. Kaupungin kartta jossa i kaupunginosa korostettuna. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva.

Paikkatietoanalyysi havainnollistaa tietoa jolla on sijainti pdf paikkatietoiskuja. Nykyään kaupunkia pidetään porttina länteen ja se onkin erittäin merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Turun kaupunki sijaitsee varsinais suomen maakunnassa aurajoen suulla suomen lounaisrannikolla. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän.

Turun omakotitontit. Kaupungin kartta jossa ii kaupunginosa vartiovuori korostettuna. Teksti on saatavilla. 4 9 kaupunginosan väestöstä on alle 15 vuotiaita ja 18 1 yli 65 vuotiaita.

Turun terveysasemien ajanvarauspuhelimessa ja koronaneuvontapuhelimessa on edelleen ruuhkaa. Turun kartta 1750 luvulta gadolinin kartta ruotsin kaupungeissa tapahtuneiden lukuisten tulipalojen vuoksi määrättiin kuninkaallisella käskykirjeellä 28 4 1750 että kaikkien kaupunkien tuli lähettää nähtäväksi yksityiskohtaiset ja luotettavat kartat joista tuli tarkoin käydä ilmi kaupungin sijainti pinnanmuodostus tontit ja katuverkosto. Se sijaitsee aurajoen itäpuolella uudenmaankadun ja kaskenkadun välissä. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

Tekstikoko a a a. äidinkielenään suomea puhuu 84 4 kaupunginosan asukkaista ruotsia 11 9 ja muita kieliä 3 7. Tulosta kartalla näkyvät hakutulokset ja mittaukset. Turun kartta suomen paras reittihaku ja ajo ohje.

Main menu ex. Kaupunginosa muodostaa osan turun historiallista keskustaa ja siellä sijaitsee. Sen väkiluku on 6 291 2007. Kaupunginosa on suhteellisen tiheään asuttu.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Kaupunginosassa sijaitseva kerttulinmäki ulottuu 27 metriä merenpinnan yläpuolelle. Ii kaupunginosa on yksi turun keskustan numeroiduista kaupunginosista. Turun satamasta on tiheä.

Näe turku myös satelliittikuvina. 3 093 2014 infobox ok. Tekstikoko a a a. Turku oli myös suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809 1812 ja aina 1840 luvulle saakka suomen suurin kaupunki.

Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen turun kartan avulla. Tulosta kartalla näkyvät hakutulokset ja mittaukset. Turun palvelualueet ja kaupunginosat 19 8 2013.

turun kaupunginosat kartta Turun Kaupunginosat Wikipedia turun kaupunginosat kartta Turun Kaupunginosat Wikipedia

turun kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia turun kaupunginosat kartta Turun Suuralueet Wikipedia


Post a Comment for "Turun Kaupunginosat Kartta"