Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kuivin Reitti Kartta

Kuivin reitti kartta

Pituudeltaan reitti on kuivin huiputuksen kanssa 87 5 km. Muita kartta ja reittipalveluita.

kuivin reitti kartta Juokseva Basiliski Kevon Vaellus Guivi Tunturin Valloitus kuivin reitti kartta Juokseva Basiliski Kevon Vaellus Guivi Tunturin Valloitus

Eli ehkä pienimmille lapsille polku voi olla turhan vaativa.

Lähin lentokenttä www finavia fi on ivalossa. Seuraavaksi huiputamme 641 metriä korkean guivi tunturin ja lähdemme takaisin kohti sulaojaa. Reitti soveltuu perheille kunhan huomio polun vaativuuden. Näin keväisellä säällä reitti oli muuten todella mutainen.

Kevon kanjonissa fiellogahjohka joen ja kevojoen ylitykset on ohjattu kahlaamoihin joissa on apuna vaijeriin kiinnitetyt käsilenkit. Kartta ja kompassi tulee silti pitää mukana. Siinä määrin että kumisaapas oli ainoa oikea kenkä noihin olosuhteisiin. Joulukuun alussa vene on nostettu talviteloille ja reittiliikenne ulkoilusaariin tauolla.

Reitti kulkee vaihtelevasti avotunturissa ja kanjonin viertä. Vaeltamista helpottaa jalkoja hellivät tunturikankaat. Reitti on merkitty maastoon hyvin ja maastossa kulkeva polku on erittäin selvästi näkyvissä. We and our partners use cookies to personalize your experience to show you ads based on your interests and for.

Reitti on merkattu keltaisin maalipistein puuhun. Kuusiluoto ja lammassaari sijaitsevat helsingissä keskellä viikin ja. Kuivin reitti voidaan kulkea rengasreittinä sulaojalta tai se voidaan yhdistää kevon reittiin. Nämä ylitetään kuivin jaloin pitkospuiden avulla.

Kuljemme kuivin reitti 87 km nimistä rengasreittiä sulaojalta guiville. Reitin pituus on sulaojalta rengasreittinä 86 5 km. Reitti on merkitty avotunturissa oranssipäisillä puutolpilla ja puihin oransseilla maalimerkeillä. Paistunturi on laaja ja.

Ensin kuljemme kevon reittiä sulaojalta fiellun putouksen koilispuolelle josta käännymme kohti guivi tunturia. Kuivin reitti on keskivaikea reitti joka kulkee pääsääntöisesti tunturialueella. Reitti kulkee osaksi paistunturin erämaassa. Takaisin kevojoelle reitti palaa fiellun.

Onneksi helsingistä löytyy saaria jonne pääsee kelirikkoaikaankin luontoretkelle. Kuivin reitin kulkemiseen tulee varata 4 7 päivää. Korkean veden aikaan veden virtaus voi olla kahlaamoissa voimakas. Kevon luonnonpuisto sijaitsee teiden karigasniemi kaamanen tie nro 92 ja utsjoki kaamanen tie nro 4 e75 väliin jäävällä alueella.

Ellei sitten satu harrastamaan vaikkapa suo maasto tai jotain muuta mutajuoksua eikä niin haittaa jos varpaat kastuu. Nordea toimipisteet päivät ilman sinua päivät ilman sinua a summernight dream a song by topi sorsakoski agents on spotify. Matkalla on muutama vaativa nousu ja pari jokea jotka täytyy ylittää kahlaten. Kuivin reitti 86 5 km.

Tällä etapilla koemme jylhän kevon kanjonin. Linja autolla www matkahuolto fi pääsee ivalon suunnasta sulaojalle tai kenesjärvelle päivittäin samoin karigasniemeltä sulaojalle ja utsjoelta kenesjärvelle. Kevon luonnonpuisto on maamme laajimpia pohjoisia suojelualueita ja kesäaikainen liikkuminen onkin rajattu tiukasti reiteille. Kuivin reitti kulkee tunturialueella.

Yandex bing kartat here maps eniro fonecta 020202 google maps matka fi hsl reittiopas rengastien reittihaku via michelin reittihaku reittiopas perille fi trasy i mapy karta och ruttplanerare ruteplanlegger og kart utevejledning og kort routes and maps percorsi e itinerari stradali routenplaner auto karta i planiranje rute puta reittihaku välimatkat ja suomen kartta mapas e itinerários plánovač trasy a mapy útvonalterv és. Se haarautuu kevon reitistä ruktajärven kohdalla kohti njávgoaivin ja kuivin autiotupia. Talviaikana kevon luonnonpuistossa voi liikkua hiihtäen mutta. Kevon kulkuyhteydet ja kartat.

Tällä kertaa reitti kulkee myös paistunturin erämaa alueen sisällä. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun fonecta fi suomen kartta karttahaku karttapalvelu reittikartta reittihaku välimatkat. Kuivin reitti joka kulkee myös kevon kanjonin viertä vaikutti mielenkiintoiselta eikä vaadi rengasreittinä autonsiirtoa.

Reitti on hyvin merkitty mutta se on paikoin kivinen ja louhikkoinen. Kuusiluodolle voi kävellä ympäri vuoden omin jaloin pitkospuureittiä pitkin. Kuivin jaloin kuusiluodolle helsinki 11 12 2016 0 comments in retket retkipaikka by anna toivonen. Kuivin reitti 86 5 km.

kuivin reitti kartta Paistunturin Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi kuivin reitti kartta Paistunturin Kulkuyhteydet Ja Kartat Luontoon Fi

kuivin reitti kartta Kuivin Reitti Sulaoja Guivi Sulaoja Kevo Paistunturi Utsjoki 6 10 9 2020 Ulkoilma Akatemia kuivin reitti kartta Kuivin Reitti Sulaoja Guivi Sulaoja Kevo Paistunturi Utsjoki 6 10 9 2020 Ulkoilma Akatemia


Post a Comment for "Kuivin Reitti Kartta"