Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tallinna Nähtävyydet Kartta

Tallinna nähtävyydet kartta

Tallinna tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia parasta tekemistä päiväristelylle tallinnassa. Suosikit kartta uutiset näe ja koe syö ja juo suunnittele vinkit ja ideat tallinn card osta tallinn card fin english eesti.

tallinna nähtävyydet kartta Maaliskuuta 2016 tallinna nähtävyydet kartta Maaliskuuta 2016

Tallinnan lentokenttä sijaitsee noin 4 kilometrin päässä tallinnan keskustasta ülemiste järven itärannalla.

Lue lisää 9. Tallinnan keskiaikainen vanhakaupunki on erittäin hyvin säilynyt maailmansodista huolimatta ja entistä paremmin restauroitu. Lentokentän sijainti on merkitty kartalle. Ukk ota yhteyttä.

Vanhakaupunki ja keskustan uudet osat 2. Ollaksesi varma kohteen tarkasta sijainnista tarkista osoite myös kohteen www sivulta. Nähtävää ja koettavaa kadaka tallinna viro tripadvisor. Vanhankaupungin ulkopuolella on.

Parasta tallinnassa kokemukset kulttuurista ulkoilmaan ja nähtävää lapsesta vaariin aina voi ällistyä vakiovieras 90 luvulta alkaen. Paikanna tallinnan hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia. Vanhakaupunki matkustajasatama hotellit. Jotkut viralliset kaupunginosat tunnetaan niiden virallisilla nimillä mutta esimerkiksi kesklinn on jakautunut moneen eri osaan eikä sitä kannata mieltää yhdeksi kaupunginosaksi.

Saa tietoa tulevista tapahtumista uusista nähtävyyksistä erikoistarjouksista ja paljosta muusta. Niguliste 2 10146 tallinna viro 372 645 7777 visit tallinn ee. Tallinna on viron pääkaupunki suomenlahden rannalla noin 70 km helsingistä etelään. Tutustu tallinnan suosituimpiin nähtävyyksiin kaltaistesi matkailijoiden kirjoittamiin arvosteluihin ja ammattilaisten ottamiin sekä matkailijoiden aitoihin kuviin.

Kartta tallinnan alueella olevista hotelleista. Lue lisää 10. Tallinnasta bussilla pääsee paikkoihin viron ja pietariin. Lastekodu 46 10144 tallinna.

Se on merkittävin rakennus. Toompea linna sijaitsee toompea mäellä tallinnan vanhassakaupungissa. Etenkin kesäkuukausina vanhakaupunki on täynnä turisteja etenkin päivän matkan tekijöitä helsingistä. Siihen kuuluu vanhankaupungin lisäksi kalamaja joka on yksi tunnetuimpia kaupunginosia ja siihen kuuluu myös monia muita osia joiden tunteminen helpottaa kaupungissa liikkumista.

Tallinna jakautuu virallisesti kahdeksaan eri osaan.

tallinna nähtävyydet kartta Kartta Visit Tallinn tallinna nähtävyydet kartta Kartta Visit Tallinn

tallinna nähtävyydet kartta Matkailutietoa Helsinki Tallinna Seura R Y Hetas tallinna nähtävyydet kartta Matkailutietoa Helsinki Tallinna Seura R Y Hetas


Post a Comment for "Tallinna Nähtävyydet Kartta"