Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ateenan Kartta

Ateenan kartta

Katso myös ateenan nähtävyydet. Se on myös attikan alueen pääkaupunki.

ateenan kartta Ateena Wikipedia ateenan kartta Ateena Wikipedia

Suomen kartta yhteystiedot sähköposti.

Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Ateenan kartta nähtävyyksiä ateenassa. Klikkaamalla ikoineita saat tarkempaa tietoa paikoista. Kunnan pinta ala on 38 964 neliökilometriä ja väkiluku 664 046.

Ateena athens ateena on kreikan pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Paikanna ateenan hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia. Jos aiot käydä on parasta mennä aikaisemmin.

Facebook piipitt ää tappi. Lisäksi metrojärjestelmään kuuluu 21 kilometriä pitkä yhteys ateenan kansainväliselle lentoasemalle mukaan lukien neljä. Koti ateenan kartta nähtäviä asioita ateenassa. Kunnan pinta ala on 38 964 neliökilometriä ja väkiluku 664 046.

Varsinainen ateenan kaupunki muodostaa samannimisen kunnan δήμος αθηναίων dímos athinaíon ja on keski ateenan alueyksikön hallinnollinen keskus. Ateenan metro koostuu 2017 kolmesta linjasta linja 1 linja 2 ja linja 3 metron varsinaisen osuuden pituus on noin 60 3 kilometriä ja siinä on 57 asemaa. Näe ateena myös satelliittikuvina.

Ateena on kreikan pääkaupunki. Kaupunki onkin erittäin kuuluisa historiastaan ja lukuisista valtavista historiallisista rakennuksista. Ateena on yksi totta todellinen suuri muinainen kaupunki maailmassa vierailla olemme olleet 3 kertaa ja laskeminen niille teistä jotka ovat kiinnostuneita kreikan historiastanne on nähtävissä useita muinaisia monumentteja tietysti kärjessä näistä on parthenon akropolissa. Ateenan tiekartta ja reittiopas.

Ateenan metro koostuu 2017 kolmesta linjasta linja 1 linja 2 ja linja 3. μετρό αθήνας metró athínas aiemmin αττικό μετρό attikó metró on kreikan pääkaupungissa ateenassa ja sen metropolialueella toimiva metrojärjestelmä. Helppokäyttöinen suomenkielinen ateenan kartta. Inkkari musteet tulostimeen netistä edullisesti tulostinmusteet ja laservärit erikoisliikkeestä tampereella.

Kartta ateenan alueella olevista hotelleista. μετρό αθήνας metró athínas aiemmin αττικό μετρό attikó metró on kreikan pääkaupungissa ateenassa ja sen metropolialueella toimiva metrojärjestelmä. Metron varsinaisen osuuden pituus on noin 60 3 kilometriä ja siinä on 57 asemaa. Ateenan metropolialue koostuu lisäksi.

Karttaan on merkitty ateenan matkaajalle tärkeimmät paikat. Se on myös attikan alueen pääkaupunki. Se sijaitsee välimeren rannalla ja on yksi vanhimpia kaupunkeja euroopassa. Ateenaa pidetään myös länsimaisen sivistyksen alkukotina.

Kartta ateena athens maa eurooppa kreikka attica ateenan prefektuuri athens ateena. Varsinainen ateenan kaupunki muodostaa samannimisen kunnan δήμος αθηναίων dímos athinaíon ja on keski ateenan alueyksikön hallinnollinen keskus. Löydä etsimäsi osoite kaupunginosa tai nähtävyys kätevästi palvelumme tarjoaman ateenan kartan avulla.

ateenan kartta Kartta Kreikasta Kts Esim Kaupunkien Sijainti Kartasta ateenan kartta Kartta Kreikasta Kts Esim Kaupunkien Sijainti Kartasta

ateenan kartta Ateena Nahtavyydet Kartalla Google My Maps ateenan kartta Ateena Nahtavyydet Kartalla Google My Maps


Post a Comment for "Ateenan Kartta"