Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gradia Jämsä Kartta

Gradia jämsä kartta

Yhteistyössä elinkeinoelämän ja oppilaitosten kanssa gradia jämsä on myös vahva alueensa kehittäjä. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

gradia jämsä kartta Gradia Jamsa Urheiluvalmennus Cc Jamsan Seudun Moottorikerho gradia jämsä kartta Gradia Jamsa Urheiluvalmennus Cc Jamsan Seudun Moottorikerho

040 341 6417 jyväskylän lyseon lukio opintotoimisto puh.

Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Sähkö ja turvallisuus sähkö ja automaatiotekniikka opintotoimisto puh. Osoite muuttui ja se on nyt https gradia inschool fi. Gradia jyväskylä rakentaminen ja tuotanto opintotoimisto puh.

Tervetuloa gradian uuteen wilmaan. Gradia jyväskylän ja gradia jämsän työ ja loma ajat lukuvuonna 2020 2021 ovat. Kansainväliset kumppanuudet avaavat opiskelijoille uusia mahdollisuuksia. Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva.

Osoite wilma gradia fi jäi siis pois käytöstä. Näytä kartalla haluamasi aineistot. Ammatillinen perustutkinto ammattitutkinto osatutkinnot lyhytkurssit jämsässä on monia mahdollisuuksia. Gradia jyväskylä liiketoiminta ja johtaminen liiketalous tieto ja viestintätekniikka opintotoimisto puh.

Gradia jämsä keski suomen eteläisessä kaupungissa jämsässä kouluttaa niin nuoria kuin aikuisiakin. Gradia jämsä a gradia toimisto a1 rehtorin toimisto a1 taloustoimisto ja kassa a1 auditorio a1 opiskelijaravintola kahveli a2 matkailu ravitsemis ja talousala a2 liiketalous a2 ohjaus ja opiskelijapalvelut a3 koulutuspäälliköt ja kehittäminen a3 sähkö ja ict ala a3 a4 luokat b1 autoala komposiittiala laboratorioala matkailu ravitsemis ja talousala liiketalous paikoitus autoalan työsali ja korjaamo b2 komposiittialan työsali b3 pienkonekorjaamo b3 pesuhalli b3 kone ja. Oppilaitos sijaitsee kahdessa toimipisteessä jämsässä. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä.

Jos sinulla on käytössä wilma mobiilisovellus matkapuhelimessasi poista käyttäjätilit kohdasta wilma gradia fi ja lisää uusi tili gradia inschool fi. Sama käyttäjätunnus ja. 040 341 5805 jyväskylän aikuislukio opintotoimisto puh. Gradia jyväskylä matkailu ja ruoka elintarvikeala taideteollisuus ja media media ala ja painoviestintä.

Tätä wilmaa käyttävät gradia jyväskylä gradia jämsä jyväskylän aikuislukio jyväskylän lyseon lukio sekä schildtin lukio.

gradia jämsä kartta Mtb Gradia Jamsa Himos Gradia Jamsa Mtb Jalki Fi gradia jämsä kartta Mtb Gradia Jamsa Himos Gradia Jamsa Mtb Jalki Fi

gradia jämsä kartta Organisaatio Gradia gradia jämsä kartta Organisaatio Gradia


Post a Comment for "Gradia Jämsä Kartta"