Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hiidenmaan Kartta

Hiidenmaan kartta

Maakunnan väkiluku oli vuoden 2018 alussa 9 580. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

hiidenmaan kartta Metsien Ja Valonnayttajien Hiidenmaa The Baltic Guide Online hiidenmaan kartta Metsien Ja Valonnayttajien Hiidenmaa The Baltic Guide Online

Ilmoita siitä muille voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten.

Hae osoitetta kohdetta tai reittiohjeita. Hiidenmaan saarelle heltermaalle on säännöllinen lauttayhteys rohukülan satamasta. Metsien ja valonnäyttäjien hiidenmaa the baltic guide online seikkailupeli ja hiidenmaan muistokartta minun polkuni viro. Matkaseuraa käyttäjät menossa hiidenmaalle.

Sen pinta ala on hieman alle tuhat neliökilometriä. Saaren hiidenmaan maakunnan ja. Kartta hiidenmaa viro eesti viroweb matkailutietoa virosta. Hiidenmaa matkailu majoitus ruokapaikat aktiivinen loma ostospaikat ja palvelut kauneushoitolat muoti ja vaatteet viihde ja vapaa aika teatteri ja musiikki kylpylät spa hotellit kokoustilat ja juhlapalvelut taksit autohuollot korjaamot nähtävyydet liikeyhteydet ja yritykset tapahtumat ja konsertit estrent lomamökit ja lomahuoneistot pärnu huoneisto.

Hiidenmaan retket ry retkireitti hiiumaa 2019 by imago ee issuu. Vuokratuvalle pääsee myös veneillen tai meloen hiidenlahden retkisatamaan josta vuokratuvalle matkaa noin 350 metriä. Sen hallinnollinen keskus on kärdlan kaupunki. 372 46 32 091 www muuseum hiiumaa ee.

Hiidenmaan kunnassa on 9 580 asukasta 1 1 2018. Yksikään napsun jäsen ei ole ilmoittanut käyneensä hiidenmaalla. Hotellit hostellit vuokramökit. Oletko sinä vieraillut hiidenmaalla.

Kunta muodostuu kärdlan kaupungista linn kõrgessaaren ja käinan pienkauppaloista alevik sekä 182 kylästä küla. Emmaste hiiu käina ja pühalepa. Hiiumaa muuseum hiidenmaan maakuntamuseo vabrikuväljak 8 kärdla hiidenmaa sijainti kartalla lähetä sähköpostia puh. Hiidenlahden retkisatama 61 39 99 27 44 81.

Autolla pääsee aivan vuokratuvan vierelle hiidenmaan tilan pysäköintialueelta on vuokratuvalle matkaa 200 metriä. Hiidenmaan maakunta on vuoden 2017 kuntauudistuksen jälkeen koostunut yhdestä kunnasta hiidenmaan kunnasta. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Dagö on itämeressä sijaitseva viron toiseksi suurin saari sen eteläpuolella sijaitsevan saarenmaan jälkeen.

Maakunta koostuu hiidenmaan saaresta sekä muutamista pienistä saarista. Hiiun kunta syntyi. Hiidenmaan kunta muodostettiin lokakuussa 2017 yhdistämällä emmasten hiiun käinan ja pühalepan kunnat. Seikkailupeli ja hiidenmaan muistokartta minun polkuni viro seikkailupeli ja hiidenmaan muistokartta minun polkuni viro.

Tahkunanniemi hiidenmaalla sijainti hiidenmaan kunta hiidenmaan maakunta viro korkein kohta tornimägi 65 m pinta ala 989 km väestö asukasluku 8 600 2015 suurin kaupunki kärdla epäitsenäinen kaupunki muokkaa muokkaa wikitekstiä muokkaa wikidataa hiidenmaa vir. Kork tuula s life seikkailupeli ja hiidenmaan muistokartta minun polkuni viro. Viron toiseksi suurimmalta saarelta hiidenmaalta löytyy rauhaa ja hiljaisuutta. Hyödyllistä tietoa hiidenmaasta.

Hiidenmaan maakunta myös hiiden maakunta on viron maakunta maan länsiosassa. Navigaattori ohjaa hyvin perille anttolan sekä mikkelin juvan suunnilta neitvuorentie 660 52100 anttola aivan neitvuorentien vieressä. Hiidenmaan maakunnassa oli vuoden 2017 lokakuuhun asti neljä kuntaa.

hiidenmaan kartta Hiidenmaa Nahtavyydet Viroweb Hiidenmaa hiidenmaan kartta Hiidenmaa Nahtavyydet Viroweb Hiidenmaa

hiidenmaan kartta Hiidenmaan Retket Ry Retkireitti hiidenmaan kartta Hiidenmaan Retket Ry Retkireitti


Post a Comment for "Hiidenmaan Kartta"