Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kuressaare Kartta

Kuressaare kartta

Viron suurin saari saarenmaa ja sen pääkaupunki kuressaare muodostavat ainutlaatuisen matkakohteen jonne voi lähteä perinteiselle kylpylälomalle tai sitten muuten vain nauttimaan kesäisistä tapahtumista tai saaren kauniista luonnosta. Paikanna kuressaaren hotellit kartalla suosion hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso tripadvisorista arvosteluja valokuvia ja tarjouksia.

kuressaare kartta Ajo Ohje kuressaare kartta Ajo Ohje

Kaupunki sijaitsee riianlahden rannalla.

Raatihuonerakennuksen pohjakerroksessa on turisti infon lisäksi kuressaaren raatigalleria jossa voi tutustua taidenäyttelyihin. Kuressaare viroksi kuresaar 1918 1933 kuressaare 1933 1952 ja 1988 sekä kingissepa 1952 1988 ennen saksaksi ja ruotsiksi arensburg on saarenmaan kuntaan kuuluva kaupunki virossa saarenmaan saaren etelärannikolla. Kaikilta kuressaare kartta kartta kuressaari. Hotellit hostellit majatalot.

Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. Kaiken tärkeän keskipisteessä kuressaaren keskustassa sijaitseva kuressaare raekoda eli raatihuone tallinna 2 rakennettiin barokkityyliin vuosina 1654 1670. Se on saarenmaan maakunnan pääkaupunki ja saarenmaan kunnan pääpaikka. Tekemistä osassa syödään ulkona.

Kuressaare viroksi kuresaar 1918 1933 kuressaare 1933 1952 ja 1988 sekä kingissepa 1952 1988 ennen saksaksi ja ruotsiksi arensburg on saarenmaan kuntaan kuuluva kaupunki virossa saarenmaan saaren etelärannikolla. Sen suojissa toimii turisti info josta kannattaa käydä hakemassa kartta esitteitä ja tietoa joita kaikkea on tarjolla myös suomeksi. Share to twitter share to facebook. Kuressaaren kartta kartta kuressaari mökit vuokramökit lomamökit kesämökit viroweb viron saarenmaa puuttui lasten alkoholinsaantiin.

Kylpylälomia kuressaareen tehdään ympäri vuoden. Se on saarenmaan maakunnan pääkaupunki ja saarenmaan kunnan pääpaikka. Pärnun kaupunki kartta kartta kartta kuressaari kuressaare linn map n all com luettelo itämeren rannikkokaupungeista wikipedia kuressaare kuursaal google my maps email this blogthis. Kartta kuressaaren alueella olevista hotelleista.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan tehnika 3 93810 kuressaare karttahakuun. Kuressaari matkailu majoitus ruokapaikat aktiivinen loma ostospaikat ja palvelut kauneushoitolat muoti ja vaatteet viihde ja vapaa aika teatteri ja musiikki kylpylät spa hotellit kokoustilat ja juhlapalvelut taksit autohuollot korjaamot nähtävyydet liikeyhteydet ja yritykset tapahtumat ja konsertit estrent lomamökit ja lomahuoneistot pärnu huoneisto. Siellä on mahdollisuus nauttia mineraalivesi ja mutakylvyistä lukuisista hoidoista ja uintimahdollisuuksista. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

Saarenmaa ja kuressaare viro. Kaupunki sijaitsee riianlahden rannalla. Tehnika 3 93810 kuressaare kartta fonectan karttapalvelu fonecta fi reitit kartat. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

kuressaare kartta Kuressaaren Kartta Helsinki Tallinna Seura R Y Hetas kuressaare kartta Kuressaaren Kartta Helsinki Tallinna Seura R Y Hetas

kuressaare kartta Kuressaare Lossihoov Google My Maps kuressaare kartta Kuressaare Lossihoov Google My Maps


Post a Comment for "Kuressaare Kartta"