Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tampere Koilliskeskus Kartta

Tampere koilliskeskus kartta

Koilliskeskuksesta voi myös varata tiloja kokoustamiseen tapahtumiin ja liikuntaharrastukseen tai pitää oman taidenäyttelyn. Suosituimmat ratikan jatkoreitit ovat pirkkala ja tampereen 7187.

tampere koilliskeskus kartta Koilliskeskus Tampereen Kaupunki Asuminen Ja Ymparisto Kaupunkisuunnittelu Ja Rakentamishankkeet tampere koilliskeskus kartta Koilliskeskus Tampereen Kaupunki Asuminen Ja Ymparisto Kaupunkisuunnittelu Ja Rakentamishankkeet

Sähköposti email protected liikekatu 3.

Koilliskeskuksessa toimii useita kaupungin palveluja prisman liikekatu 3 kiinteistössä sekä pihan toisella puolella linnainmaan sosiaali ja terveysasemalla kirviälänkatu 2. Lisäksi kämmenniemen alueella toimii teiskon kämppi lähitori. Keskuksessa on mukava lehtialue oleskelutilaa kaiken ikäisille pieniä lukusoppia ja musiikkihuone. Suosituimmat ratikan jatkoreitit ovat pirkkala ja tampereen 7844.

Voit asioida ottaa osaa kulttuuritapahtumiin harrastaa liikuntaa oleilla tai opiskella. Palvelupiste frenckell vastaa yleisiin kaavoitusta koskeviin kysymyksiin esim. Koilliskeskus on asukkaita varten. Tutustu tampereella meneillään oleviin isoihin kaupunkisuunnittelu ja rakentamishankkeisiin.

Tipotie talon edestä kulkee pirkankatu. Avoinna ma pe klo 8 20 ja la klo 9 16. Siellä voi soittaa sähköpianoa tai omia soittimiaan tai laulaa. Lapsille ja nuorille on oma alueensa jossa voi vaikkapa oleilla pelata tehdä läksyjä tai kokkailla nuoriso ohjaajien seurassa.

Osayleiskaavaa valmisteltaessa on toteutettu maankäyttö ja rakennuslain vuorovaikutteisen suunnittelun säännöksiä varsin laajassa. Hakametsä hiedanranta koilliskeskus särkänniemen alue tampereen taidemuseon alue viinikanlahti. Sen kummallakin puolella lähellä tipotien risteystä on bussipysäkki. Työ käynnistyi vuosituhannen vaihteessa kun kehittyvään aluekeskukseen haluttiin sijoittaa toinen hypermarket jota ei ollut mitoitettu kantakaupungin yleiskaavan aluekeskuksen aluevarauksessa.

Opastekartta koilliskeskus tampereen koilliskeskuksen liikennettä ja lisärakentamista. Koillisen alueen yhdyskuntarakenteen eheyttä sekä aluekeskuksen saavutettavuutta etenkin valtatien länsipuolella olevista kaupunginosista tulisi parantaa ja kehittää toimenpiteitä joilla vähennetään vt9 estevaikutusta. Näytä kaikki vaiheet tulosta. Koillisen alueen aluekeskuksena toimii koilliskeskus.

Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan tampere karttahakuun. Näytä kartalla ravintola apteekki lounas hotelli ruokakauppa kahvila. Yleiskaavassa keskustatoimintojen alue käsittää nykyisen kaupan suuryksikköjen alueen sen viereisiä kerrostalokortteleita sekä vt9 länsipuolella olevia täydentyviä alueita. Koilliskeskuksen osayleiskaava on ensimmäinen maankäyttö ja rakennuslain säädöksin valmisteltu oikeusvaikutteinen yleiskaava tampereella.

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten. Yleiskaavan ra ja r alueilla yleiskaavaa voidaan käyttää mrl 72 n mukaisesti rakentamisen ohjaamiseen. Pysäkillä pysähtyvät tampereen joukkoliikenteen. Avoinna ma pe klo 9 16.

Katso toinen kiinteistö vts kodit vuokra asuntoja tampereella koilliskeskus tampereen kaupunki kulttuuri ja vapaa aika. Pali palveluliikenteen aikataulut tuomi logistiikka koilliskeskus tampereen kaupunki asuminen ja ympäristö. Koilliskeskus tarjoaa tiloja koko perheen käyttöön. Yleiskaavan käyttötarkoitusalueilla voidaan sallia käyttötarkoituksesta poikkeavaa rakentamista mikäli siitä ei aiheudu haittaa alueen pääasialliselle käyttötarkoitukselle.

Arvioitu matka aika matka. Asemakaavan perusteista määräysten tulkinnoista tai kaavoitusta koskevista suunnitelmista. Asemakaavoitusta ja muuta alueidenkäytön suunnittelua ohjataan yleiskaavan kartoilla 1 4.

tampere koilliskeskus kartta Varattavat Tilat Tampereen Kaupunki Tampereen Kaupunki Yhteystiedot Ja Asiointi Alueelliset Palvelut Koilliskeskus tampere koilliskeskus kartta Varattavat Tilat Tampereen Kaupunki Tampereen Kaupunki Yhteystiedot Ja Asiointi Alueelliset Palvelut Koilliskeskus

tampere koilliskeskus kartta Suosituimmat Ratikan Jatkoreitit Ovat Pirkkala Ja Tampereen Koilliskeskus Yle Uutiset Yle Fi tampere koilliskeskus kartta Suosituimmat Ratikan Jatkoreitit Ovat Pirkkala Ja Tampereen Koilliskeskus Yle Uutiset Yle Fi


Post a Comment for "Tampere Koilliskeskus Kartta"