Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malaria Alueet Kartta

Malaria alueet kartta

Olemme keränneet seuraavaksi malaria maailmankartan joka perustuu arvioituun malariariskiin jonka on määritellyt us centers for disease control and prevention. Dengue risk in africa europe and the middle east.

malaria alueet kartta Malaria Alueet Malarian Levinneisyys Ja Estolaakitys Ehkaisyyn malaria alueet kartta Malaria Alueet Malarian Levinneisyys Ja Estolaakitys Ehkaisyyn

Kuva malarian esiintymisalueet ja alueet joille suositellaan malarian lääke ehkäisy ä 2.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen malaria maailmankartan data on päivitetty heinäkuun 2018 tietojen perusteella karttaa tutkiessaan kannattaa ottaa huomioon että kun cdc arvioi että malariariski on ei mitään kuten argentiinassa tai dataa ei ole saatavilla algeria tautia saattaa. Näytä lähellä olevat palvelut. Tutustu palveluihin palveluluettelon avulla. Loinen kulkeutuu hyttysen piston välityksellä ensin ihmisen maksaan josta se siirtyy veren punasoluihin malariaa aiheuttavia plasmodilajeja tunnetaan viisi.

Nämä alueet ovat nimittäin täydellinen ilmasto malariaa levittäville hyttysille. Jäykkäkouristus ja kurkkumätä 4 mpr ks. Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sivuilla on saatavilla kattava malaria kartta josta esiintymisalueet voi. Katso alueet kaupunginosat ja väestönsuojelupiirit.

Vivax mutta myös p. Malarian levinneisyys on saatu osittain hallintaan vaikka malaria alueet kattavatkin vielä suuren osa trooppisista ilmastoista. Dengue risk in the americas and the caribbean. Malaria eli horkka on plasmodium suvun itiöeläinten aiheuttama loistauti.

Distribution of highly pathogenic avian influenza a h5n1 virus. Dengue risk in asia and oceania. Malarian riskialueet afrikassa ja lähi idässä ja alueet joille suositellaan malarian lääke ehkäisyä. Yellow fever vaccine recommendations in zambia.

Taudin aiheuttava eliö leviää anopheles suvun hyttysten välityksellä. Areas reporting select harmful algal blooms. Vasemmasta valikosta saat alhaalta näkyville myös seurakuntien tilat. Palaa sivun alkuun.

Prevalence of hepatitis b virus infection. Maittaisessa luettelossa maittainen luettelo a i 1 maittainen luettelo j p 2 ja maittainen luettelo q z 3 on tarkemmat maakohtaiset ohjeet. Tietoa palvelusta ja saavutettavuusseloste. Saat seurakunnan tiedot klikkaamalla karttaa haluamastasi paikasta.

Falciparum malarian riski toukokuusta marraskuuhun alle 2 000 m n korkeudessa ks. Malarian lääke ehkäisyä ei tarvita mutta riskialueilla on tärkeää suojautua huolellisesti hyttysiltä malarian ehkäisy 3. Prevalence of hepatitis c virus infection. Plasmodium falciparum plasmodium vivax plasmodium ovale plasmodium knowlesi ja plasmodium malariae näistä lajeista vaarallisin on plasmodium falciparum joka on tropiikin yleisin.

malaria alueet kartta Malaria Maailmankartta Arvioidut Riskit Vuoden 2018 Paivitys malaria alueet kartta Malaria Maailmankartta Arvioidut Riskit Vuoden 2018 Paivitys

malaria alueet kartta Malaria Afrikassa Havaintoja Maailmalta Ja Maailmasta malaria alueet kartta Malaria Afrikassa Havaintoja Maailmalta Ja Maailmasta


Post a Comment for "Malaria Alueet Kartta"