Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rovaniemi Kartta Taulu

Rovaniemi kartta taulu

Karttataulut ovat myös todella kauniita ja ne sopivat moneen paikkaan. Leveys 65 cm ja korkeus 92 5 cm.

rovaniemi kartta taulu Rovaniemi Juliste Karikko rovaniemi kartta taulu Rovaniemi Juliste Karikko

Kaikki uutiset tilaa uutiskirje.

Siro puinen kaupunkifiguuri on näytttävä taulu ja sopii kaikenlaiseen sisustukseen. Tilaa taulut helposti netistä. Map rovaniemi on jatkoa oululaisen suunnittelija käsityöläispariskunnan map tuotesarjalle. Canvas taulu kartta 65x92 5 cm.

Puutaulu 120 x 180cm. Korttelit on leikattu vaneriin aukoiksi jolloin taustalla oleva seinä näkyy läpi. Lastenhuoneeseen jokin hellyttävä eläintaulu tai kaunis maisemataulu sopii täydellisesti. Uusi nuuksion kartta johdattaa rauhallisiin retkikohteisiin.

Tosin suurten alueiden kuten maiden tai mantereiden sijaan monessa karttataulussa on kuvattu jokin tietty kaupunki. Leveys 65 cm ja korkeus 92 5 cm. Taulu on saatavilla kauniin rouheana turvelevynä kangaspintaisena akustiikkalevynä tai puupintaisena tauluna. Aiheet karttatauluissa ovat usein melko samankaltaisia kuin julisteissa.

Käytämme puukartoissamme vain suomalaista fs. Esimerkiksi new yorkin. Canvas taulu kartta pohjoiselta pallonpuoliskolta. Eli juuri sellainen sisustustaulu joka tuo iloa ja väriä arkeen ja jota se rakas lapsonen ei väsy ihailemaan.

Nyt kodin sisustaminen on helpompaa kuin koskaan. Valikoimistamme löydät suuren määrän erilaisia teemoja ja valtavan määrän niihin liittyviä erilaisia tauluja. Taulu jossa on aiheena kartta pitää aina pintansa eikä ole koskaan vanhanaikainen. Rovaniemi juliste on tyylikäs somistus skandinaaviseen kotiin.

Makuuhuoneeseen sopii romanttinen taulu joka huokuu rauhaa rakkautta ja lämpöä. Joskus jopa pelkkä kaupunginosa koristaa karttataulua. Seinien koristaminen tauluilla tai kaupunkikuvilla inspiroi näkemään maailman ja tuntemaan kuin olisi matkalla johonkin. Canvas taulu kartta 65x92 5 cm.

Rovaniemi rautatieasema 17 25 rovaniemi linja autoasema. Se on usein helppo sijoittaa sopimaan yhteen muun kodinsisustuksen kanssa. Papurino rovaniemi kaupunkikartta 70 x 50 cm rovaniemi kaupunkikartta. Meillä on myös puhtaasti maailmankarttoja ilman sitaatteja.

Etusivu akustiikkatuotteet graafiset karttatulosteet. Canvas taulu kartta pohjoiselta pallonpuoliskolta. Meiltä löytyy useita malleja maailmankartoista esimerkkinä puhutteleva sitaatit kuten we are the world tai you are my whole world. Arvot lupaus.

Konto 120 x 180cm 91 00 kangaspinta reunalista 120 x 120cm 290 00 279 00 kpl. Arvot lupaus. Karttatauluissa on se hyvä puoli että ne sopivat pienempiinkin tiloihin kun taas karttajulisteet vaativat hieman suuremman tilan. Koko 50 x 70 cm.

Toimitusajoissa ja tavoissa ei poikkeuksia.

rovaniemi kartta taulu Rovaniemi Map Julisteet Printit Artiksdesign Fi rovaniemi kartta taulu Rovaniemi Map Julisteet Printit Artiksdesign Fi

rovaniemi kartta taulu Rovaniemi Map Julisteet Printit Artiksdesign Fi rovaniemi kartta taulu Rovaniemi Map Julisteet Printit Artiksdesign Fi


Post a Comment for "Rovaniemi Kartta Taulu"