Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Birgitan Polku Kartta Pdf

Birgitan polku kartta pdf

Birgitan polku valittiin vuoden retkikohteeksi vuonna 2006 2. Reitti tarjoaa useita laavuja nuotiopaikkoineen kuten kirskaanniemi taivalpirtti vähä kausjärvi saarikonmäki siisjärvi ja ammejärvi.

birgitan polku kartta pdf Http Www Visitlempaala Fi Files Upload Pdf 24648 Birgitta Web 0618 Pdf birgitan polku kartta pdf Http Www Visitlempaala Fi Files Upload Pdf 24648 Birgitta Web 0618 Pdf

Birgitan polku avattiin käyttöön vuonna 1997.

Matkan varrella on runsaasti tauko ja nuotiopaikkoja sekä kotia ja laavuja yöpyjiä varten. Visitlempäälä verkkosivuilla on kattavasti tietoa birgitan polusta. Urheilutie 13 ja sähköisenä alla olevasta linkistä. Birgitan polku on 50 kilometrin mittainen rengasreitti lempäälässä tampereen kupeessa.

Birgitan polku on lähtökohtaisesti kävelyreitti mutta on ajettavissa myös maaastopyörällä. Birgitan polku kulkee pääosin yksityisissä. 50 km merkittyä patikointireittiä ja se valittiin suomen vuoden 2006 retkikohteeksi. 50 km merkittyä patikointireittiä ja se valittiin suomen vuoden 2006 retkikohteeksi.

Mikäli haluat taivaltaa enemmän voit tutustua myös lempäälän birgitan polun tarjoamiin mahdollisuuksiin. Birgitan polku tarjoaa hyvät puitteet pienestä kävelylenkistä aina pitkään vaellukseen asti. Polulta on yhteys lempäälän birgitan polulle. Polku on saanut nimensä lempäälän keskustassa sijaitsevan pyhän birgitan kirkon mukaan 1.

Polkua on kunnostettu melko hiljattain ja pitkospuut ja nuotiopaikat ovat hyvässä kunnossa vaikka ovatkin helpon saavutettavuuden takia kovassa käytössä. Tämän reitin etelä osa kulkee lempäälän keskustan vierestä ja reitin varrella on mm. Retkeilijöille on polun varrella kahdeksan nuotiopaikkaa yksi kota kolme laavua ja kaksi laavukämppää eli kotusta. Birgitan polulle ja muille virkistys ja retkeilyreiteille suuntaavat nyt sellaisetkin joilla ei ole pitkää kokemusta tai vankkaa taito tietoa luonnossa liikkumisesta sen ohjeista ja säännöistä.

Se on merkattu maastoon keltaisin nauhoin tai puihin maalatuin merkein. Kaarinan polku ja birgitan polku ovat. Esteettömiä kohteita saarikonmäen laavu hakkarissa ja vähä kausjärven laavukota. Matkan varrella on runsaasti tauko ja nuotiopaikkoja sekä kotia.

Birgitan polku kattaa 50 km merkittyä vaellusreittiä lempäälän kunnassa. Birgitan polulla tulenteko ja paikoitus ongelmallisimpia yleensä luontoliikkujat ovat vastuullista väkeä mutta jonkin verran ongelmia on aiheutunut pysäköintialueiden ruuhkautu misesta roskaamisesta ja tulen teosta muualle kuin virallisille tulentekopaikoille. Reitti ei missään nimessä ole helppo vaan se sisältää todella paljon kivikkoa juurakkoa ja ylipäätään melko vaikeakulkuista maastoa. Retkeile vastuullisesti birgitan polulla pdf lempäälän birgitan polku on ympyränmuotoinen retkeilyreitti kauniissa järvi ja metsämaisemissa.

Alueen karttaa saa kangasalan kaupungin teknisen keskuksen asiakaspalvelupisteesta os. Koskinen kari liikuntapaikkamestari yhdyskuntatekniikka ja aluepalvelut 050 590 9318 kari koskinen at pirkkala fi urheilutie 10 33960 pirkkala. Birgitan polku tarjoaa hyvät puitteet pienestä kävelylenkistä aina pitkään vaellukseen asti. Birgitanpolku gpx matka 43km nousua 350m alkupisteen lähin osoite helsingintie 539 lempäälä tämän reitin alkupiste on helsingintie 539 lempäälä missä on iso parkkipaikka.

Tällä kertaa valintana oli kulkea reitti kahden yön taktiikalla alla kuvattua reittiä pitkin mutta matka taittunee kokeneelta retkeilijältä varmasti yhdessäkin. Polun varrelta löytyy myös upea kirskaanniemi josta löytyy useampiakin nuotiopaikkoja polttopuineen sekä laavu ja ulkohuussit kaikki tämä oikein näköalapaikalla upeiden järvimaisemien äärellä. Lempäälän birgitan polku on ympyränmuotoinen retkeilyreitti kauniissa järvi ja metsämaisemissa. Birgitan polulla on n.

Birgitan polulla on n.

birgitan polku kartta pdf Http Www Visitlempaala Fi Files Upload Pdf 24648 Birgitta Web 0618 Pdf birgitan polku kartta pdf Http Www Visitlempaala Fi Files Upload Pdf 24648 Birgitta Web 0618 Pdf

birgitan polku kartta pdf Birgitan Polku Lempaalan Helmi Watia Fi birgitan polku kartta pdf Birgitan Polku Lempaalan Helmi Watia Fi


Post a Comment for "Birgitan Polku Kartta Pdf"