Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Suomen Kartta Maantiet

Suomen kartta maantiet

Löydä kartat ja reittiohjeet. Väylävirasto huolehtii valtion tieverkon ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä alueellisten ely keskusten kanssa.

suomen kartta maantiet Kartta Wikipedia suomen kartta maantiet Kartta Wikipedia

Voit liikkua kartalla pitämällä hiiren vasenta painiketta pohjassa kartan päällä ja samalla liikuttamalla hiirtä.

Kantatiet 40 99 täydentävät valtatieverkkoa ja palvelevat maakuntien liikennettä. Valtion maanteitä on yhteensä 78 000 km. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen suomen kartan avulla. Vuonna 2005 maapinta alasta neljä prosenttia oli rakennettua yhdeksän prosenttia maatalousmaata 77 prosenttia metsää ja kymmenen prosenttia muuta.

Suomen väestömäärän arvioidaan olevan 5 506 312 toukokuussa 2017 mutta edellinen virallinen väestömäärä toukokuussa 2014 oli 5 487 308 ja suurin osa väestöstä on keskittynyt. Viro on suomen eteläpuolella suomenlahden toisella puolella. Maankohoamisen vuoksi maapinta ala kasvaa vuosittain noin 7 km. Tervetuloa suomenkartta fi kartta ja reittipalveluun.

Maalla on maarajoja ruotsin kanssa luoteessa norjan kanssa pohjoisessa ja venäjän kanssa idässä. Karttaa voi zoomata seuraavilla tavoilla. Suomen maantiet kilometriä leveyden metriä mukaan 1. Karttapalvelusta löydät sekä sijainti että reittihaun.

Uusia maanteitä rakennetaan ja parannetaan tarvittaessa. Suomi on pohjoismaa joka sijaitsee fennoskandian maantieteellisellä alueella. Moottori ja moottoriliikennetiet. Maa alueita oli 303 891 km makean veden alueita 34 544 km ja merialueita 52 470 km.

Evästeitä jotka eivät välttämättä ole erityisen välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään erityisesti käyttäjän henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analyysien mainosten ja muun upotetun sisällön kautta kutsutaan ei välttämättömiksi evästeiksi. Liikenteellisen merkityksensä mukaan maantiet luokitellaan valtateiksi kantateiksi seututeiksi tai yhdysteiksi. Tutki kaupunkien maiden ja lomakohteiden karttoja. Tiesuunnitelma on laadittava myös jos katu tai yksityistie muutetaan maantieksi.

Koko tieverkon pituus on noin 454 000 kilometriä. Näe suomi myös satelliittikuvina. Lukuun sisältyivät maa alueet makean veden alueet ja merialueet. Tästä yksityis ja metsäautoteiden osuus on noin 350 000 kilometriä ja kuntien katuverkkojen 26 000 kilometriä.

Löydä maailman ihmeet ja nähtävyydet. Suomen tieverkko käsittää maantiet kunnalliset katuverkot ja yksityistiet. Löydä kartat sekä reittiohjeet helposti ja luotettavasti. Vuoden 2013 alussa suomen kokonaispinta ala oli maanmittauslaitoksen mukaan 390 905 km.

Suomi on itsenäinen valtio pohjois euroopassa. Tammikuuta 2013 suhteutettuna henkilöautojen määrään suomessa noin 2 5 miljoonaa voidaan yllä olevasta tilastosta laskea että suomessa on jokaista henkilöautoa kohden noin 200 m 2 tietä. Fonectan karttapalvelu on laadultaan ja toiminnoiltaan erinomainen. Suomen kartta maantiet kartta wikipedia tiekartat valtatiet suomessa wikipedia tiekartat suomen tieverkko wikipedia jyx suomen ja norlannin tiet ja kestikievarit suuri rantatie kuninkaantie tahko sijaitsee keskellä suomea tahko suomi oli 1917 lukutaitoisten luterilaisten vaurastuva.

Valtatiet 1 39 palvelevat valtakunnallista ja maakuntien välistä pitkämatkaista liikennettä. Maanteiden rakentamisesta on laadittava tiesuunnitelma.

suomen kartta maantiet Suomen Tieverkko Wikipedia suomen kartta maantiet Suomen Tieverkko Wikipedia

suomen kartta maantiet Suomen Teita Hoidetaan Hoitoluokkien Mukaan Korkeimmissa Hoitoluokissa On 30 Prosenttia Kaikista Maanteista Epressi suomen kartta maantiet Suomen Teita Hoidetaan Hoitoluokkien Mukaan Korkeimmissa Hoitoluokissa On 30 Prosenttia Kaikista Maanteista Epressi


Post a Comment for "Suomen Kartta Maantiet"