Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ouka Kartta

Ouka kartta

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Kartta on s aatavilla koko kunnan alueelta ja on ainoa kartta kaupungin tuottaman kantakartan alueen ulkopuolella.

ouka kartta Oulu 3d Kaupunkimallin Lataussivusto ouka kartta Oulu 3d Kaupunkimallin Lataussivusto

Karttatie on oulun seudun paikkatietopohjainen karttapalvelu internetissä.

Karttatulosteita voi tilata yhdyskunta ja ympäristöpalveluiden asiakaspalvelusta jolloin niistä peritään maksu. Puhelin 08 558 410 vaihde. Puhelin 08 558 410 vaihde. Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston.

Hyväksyttyjen asemakaavojen kaavakartat ja kaavamääräykset sekä yleiskaavadokumentit. Löydä haluamasi osoite helposti interaktiivisen oulun kartan avulla. Palvelun ylläpitäjä ei takaa palvelussa olevien aineistojen ja toimintojen virheettömyyttä oikeellisuutta täsmällisyyttä tai luotettavuutta. Palvelussa on myös.

Karttatiellä voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille. Näytä kartalla haluamasi aineistot. O ulun kaupungin karttatieltä. Palvelun kautta on saatavilla mm.

Peruskartta on maanmittauslaitoksen tuottama pienimittakaavainen maastokartta. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan oulu karttahakuun. Karttakaupan osoite on karttakauppa ouka fi.

Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Tietoa sivustosta ja tietosuojasta. Valitse avautuvista karttanäkymäruuduista haluamasi näkymä. Näe oulu myös satelliittikuvina.

Valitse käytettävä karttanäkymä esimerkiksi opaskartta tai ilmakuva. Oulun kaupungin kirjaamo pl 71 90015 oulun kaupunki sähköpostiosoite. Valitse hiiren oikealla painikkeella avautuvasta pikavalikosta keskitä kartta tähän tai kaksoisnapsauta hiirellä kartan kohtaa johon haluat keskittää näkymän. Napsauta valitse karttanäkymä välilehteä.

ouka kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki ouka kartta Opaskartta Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki

ouka kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki ouka kartta Liikennemaarat Kadut Kartat Ja Liikenne Oulun Kaupunki


Post a Comment for "Ouka Kartta"