Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vantaan Karttapalvelu

Vantaan karttapalvelu

Vantaan karttoja avoimena datana. Näe vantaa myös satelliittikuvina.

vantaan karttapalvelu Vantaan Kaupunki Suuralueet Ja Kaupunginosat vantaan karttapalvelu Vantaan Kaupunki Suuralueet Ja Kaupunginosat

Tästä syystä tiestö on kuvattu huomattavasti todellista leveämpänä.

Kadun ja paikannimistö sekä osoitenumerot kadut tiet ja rautatieyhteydet kerros ja pientaloasuntoalueet liike teollisuus tai logistiikka alueet metsä ja peltoalueet julkisia rakennuksia sekä kunnan rajat. Yhteystiedot hsy helsingin seudun ympäristöpalvelut kuntayhtymä pl 100 00066 hsy ilmalantori 1 00240 helsinki. Aineistot ovat vapaasti ja maksutta hyödynnettävissä helsinki region infoshare verkkosivuilta. Napsauta etäisyyden mittaus kuvaketta karttaikkunan oikeassa reunassa napsauta kartalla mittamerkinnälle aloituspiste ja sen jälkeen haluamasi muut pisteet.

Vantaan karttapalvelu onkin ensimmäinen kunnan tai kaupungin louhi palvelu 3d toiminnallisuudella. Vantaan kartta ja paikkatietoaineistoja on julkaistu avoimena datana. Kaupunkiympäristön toimialan talousarvioesitys lautakunnissa ensi viikolla 4 9 2020. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan vallinoja vantaa karttahakuun.

Kaikki vanhassa palvelussa mukana ollut sisältö ja toiminnallisuus perinteinen 2d on siis säilytetty tiiviisti mukana. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri hallintokuntien ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. 09 1561 2110 arkisin klo 8 30. Https kartta vantaa fi vantaan internet paikkatietopalvelu.

Siinä kuvataan havainnollisesti liikenneväyliä ja osoitteita. Helppokäyttöinen suomenkielinen vantaan kartta. Opaskartta on vantaan alueella liikkumisessa opastava kartta. Uutisia asuminen ja ympäristö.

Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri hallintokuntien ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Koko uudistuksen lähtökohtana on kuitenkin ollut että 3d tulee olla kiinteä osa kokonaispalvelua ei erillinen palvelu. Jo tätä ennen vantaan karttapalvelussa oli suomen laajin tietosisältö ja nyt sisällöt ovat entistä monipuolisempia. Klikkaa yllä olevasta linkistä suoraan vantaa karttahakuun.

Espoon karttapalvelu ilmoitus katuvalaistuksen vioista latu ja luistelukarttapalvelu liikuntatilojen tilavarausjärjestelmä. Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Palvelussa julkaistaan sekä kaupungin eri hallintokuntien ylläpitämiä että ulkopuolisia aineistoja. Vastaa käveltävyyskyselyyn ja kerro missä on hyvä tai huono.

vantaan karttapalvelu Vantaan Kaupunki Kartat vantaan karttapalvelu Vantaan Kaupunki Kartat

vantaan karttapalvelu Vantaan Kaupunki Digitaaliset Kartat vantaan karttapalvelu Vantaan Kaupunki Digitaaliset Kartat


Post a Comment for "Vantaan Karttapalvelu"